Torget legekontor Stjørdal AS

Stokmovegen 2 7500 Stjørdal

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Torget legekontor Stjørdal AS

Flink, kunnskapsrik og flink til forklare

Lege: Roman Fedorov Skrevet

Trolig det best lege jeg noen gang har hatt! Han alltid bruker god tid til å forklare hva er galt slik at jeg forstår! Alltid hygelig og imøtekommende.

Trygg og kunnskaps rik! Veldig fornøyd.

Lege: Svein Roger Svinsås Skrevet

Jeg bor i Trondheim. Men foretrekker og bruke Svein Svinsås! En jeg stoler 100% på! Har brukt han siste 6-7 år. Og kjøre gjerne extra mil får og beholde ham!

Trykk og kunnskapsrik

Lege: Roman Fedorov Skrevet

Legen er omsorgsfull og har mye erfaringer i feltet.
Han viser empati og bryr seg om pasienten. Han er god lytter og flink med pasientens oppfølgingen.

Flink fastlege

Lege: Ingvild Kjesbu Skrevet

Har hatt Ingvild som fastlege i mange år (7år?) Hun møter meg alltid på en vennlig måte. Er lyttende og kommer med gode råd og anbefalinger. Gir ikke bare en resept eller sykmelding med gir også opplæring og ny kunnskap om helse og sykdom, samt at hun gir en pekepinn på forløp fremover. Hun har stor omsorg for småbarnsmødre. Mitt barn er også hos henne og hun er flink med barn.

Torget legekontor er fantastisk!
Får time på dager for alt som er akutt. Enkelt å kommunisere via app. De tilbyr videokonsultasjon om det er behov. Om legen min ikke er der har hun flinke kolleger som tar oss godt i mot. Aldri problem å få time i ferier e.l.

Hyggelig, grundig og tillitsfull

Lege: Roman Fedorov Skrevet

Legen tok vennlig i mot meg. Han ba meg ta det med ro og fortelle om mine plager. Jeg fikk grundig undersøkelse, og det ble tatt prøver. Han henviste meg videre til spesialist for nødvendig behandling.
Jeg fikk også ny avtale for oppfølging ved legekontoret 👏
Jeg føler meg svært trygg ved å ha en slik lege.