Torget legekontor Stjørdal AS

Stokmovegen 2 7500 Stjørdal

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Torget legekontor Stjørdal AS

trygghet

Lege: Svein Roger Svinsås Skrevet

stor faglig kunnskap. lett å få forståelse for hva som er problemet. Har god hukommelse for hva som tidligere har blitt fortalt.

Trygg og kunnskapsrik.

Lege: Svein Roger Svinsås Skrevet

Han er en flink lege og man blir tatt veldig seriøs. Føler meg godt tatt vare på på de timene jeg er hos han.

Verdens beste lege

Lege: Maja Øyn Bragstad Skrevet

Empatisk, jordnær, trygg og interessert. Fantastiske egenskaper inneha som lege. Hun er helt super, bytter aldri fastlege!!

Meget godt

Lege: Roman Fedorov Skrevet

En lege med god pasientbehandling og faglig dyktig. Legekontoret har dyktige medarbeidere med pasienten i fokus.

Lydhør og trygg

Lege: Svein Roger Svinsås Skrevet

Svinsås er den beste legen jeg kan ga til mine barn. Han er lydhør, trygg og gir seg ikke før vi vet hva det er som er grunnen til sykdom. Han får karakter 10