Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Enerhaugen Legene AS
Den hyggeligste legen jeg har truffet
Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland SkrevetTar alt man sier seriøst. Finner flere muligheter. Utrolig dyktig lege.
Veldig fornøyd
Meget bra og dyktig tar seg tid til å lytte og ha forståelse for pasienten.
Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland SkrevetBedømmelse er ut i fra det tildigere senter med medarbeider.
Nye senter er jeg ikke nok kjent med ennå, borteset fra på telefonen.
Stort sett aldri ledig time hos Elisabeth
Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland SkrevetMøtt Elisabeth et par ganger og hun er ok hun. Men problemet er at hun har en vikar som er der 50% og hvis du vil ha time innen 14 dager må du ta han. Opplever i å ikke bli ivaretatt og fulgt opp. Bytter til annen fastlege.
En annen ting er helsesekretæren. Hun kan dårlig norsk, er frekk og lite imøtekommende.
Bra og meget dårlig.
Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland SkrevetElisabeth er en meget dyktig lege som tar deg seriøst og har stor kunnskap. Hun er oppmerksom og møter deg med en faglig dyktighet. Elisabeth får fem stjerner av meg.
Dessverre er hun veldig sjeldent på jobb, og vikaren er en katastrofe.
Veldig dårlig allmennkunnskap og virker lite engasjert. Sitter å blar i legeboka si for å finne symptomer og kommer med samme løsning hver gang. Sjekker ikke tidligere journaler for å se sykdomshistorikk.
Når guttungen (1,5 år) er der blir han alltid sendt CRP (blodprøve). Samme hva symptomene er. En stjerne til vikaren.
Lite lyttende vikar
Lege: Elisabeth Johanne Neumann Rødland SkrevetSiden Elisabeth ikke jobber 100% er det vanskelig å få tid hos henne. Oppfatter henne dog som en bra lege. Utfordringen jeg har hatt er at jeg oppfatter å ikke bli tatt seriøst av vikaren som er der. Han har svart meg frekt, og virker ikke interessert i å hjelpe rett og slett.
Jeg finner det også merkelig at de er så strenge på at et problem skal behandles av gangen, samt at det KUN er kontant betaling.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?