Legene i Ytre AS

Sagstuveien 1 1914 Ytre Enebakk

Siste vurderinger av behandlere ved Legene i Ytre AS

God fastlege!

Lege: Geir Erik Bye Skrevet

Jeg er fornøyd med min fastlege som jeg nå har hatt siden han begynte hos legene i Ytre. Det jeg liker med Geir Erik er at han er åpen, lydhør og har empati.

Dyktig

Lege: Tora Torgersen Engstad Skrevet

Jeg opplever Tora som en veldig dyktig lege. Hun tar seg tid, ser meg og mine behov, og er veldig enkel å snakke med. Super dame som kan faget sitt!

En støtte for meg

Lege: Christoffer Klemeyer Smith Skrevet

Jeg opplever Christoffer som en god lege. Han stiller spørsmål, tenker selv og tar deg seriøst. Jeg har vært gjennom både sykdom og NAV-kaos, og han har vært en stor støtte i begge dele. Men hvis du først og fremst vil ha en lege som nikker og skriver ut det du ber om uten å stille spørsmål.. da er ikke dette legen for deg. Han beskytter både pasienten og samfunnets ressurser. Og det burde flere leger gjøre spør du meg. Nei du får kanskje ikke viljen din. Ja, du blir frisk.

Hyggelig personale, lokalene er lyse og greie.

Litt kald, opplevde ikke at hun satt seg inn i saken min, uinteressert

Lege: Tora Torgersen Engstad Skrevet

Fikk Tora som fastlege etter at min forrige sluttet. Oppfatter hun som uinteressert, hadde ikke lest journalen min om hvorfor jeg fikk en spesiell type smertestillende (lav dose og ikke hyppig fornyelse av resept) som hun da avslo fordi hun mente hun måtte gjøre en ny vurdering. Uten å ha lest journalen min, åpenbart, da dette hadde fungert for meg i årevis. I tillegg er hun ikke særlig imøtekommende og opplevels kald. Jeg har byttet lege nå og det er jeg veldig glad for. Kan være hun er dyktig, men å få hun som lege opplevde jeg som bare kjipt.
Legekontoret i seg selv er bra, må nevnes.

Dårlig på oppfølging

Lege: Ragna Torgersen Engstad Skrevet

Denne legen har vært utrolig lite tilstedeværende gjennom mitt tid som hennes pasient, så klagen gjelder legekontoret/hennes vikarer også.

Ser ikke pasienten. Hører ikke på dem og tar dem ikke seriøst. Alt bare "ordner seg av seg selv om en uke", samme om man kommer tilbake med de samme problemene over flere år. Følger ikke opp plager og avfeier pasienten hvis de selv prøver å få oppfølging på plager. Spesielt problem med å ikke ta unge med plager seriøst, har opplevd å bli ledd av på dette legekontoret.

Klarer ikke svare på direkte spørsmål og ber da pasienten bare bytte lege istedet for å ta tak i og fikse problemet. Utrolig useriøs.