Oris Dental Aker Brygge

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer22 83 82 0022 83 82 ...
Grundingen 6 0250 Oslo
Vis kart
Oris Dental Aker Brygge holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(12)
12 vurderinger
Behandling
(8)
8 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(8)
8 vurderinger
Pris
(7)
7 vurderinger

Siste vurderinger av Oris Dental Aker Brygge

Flink med barn og regulering

Tannlege: Yngvil Ørstavik Zachrisson Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Yngvild tar seg god tid og forklarer slik at både jeg og barnet mitt forstår. Hun er veldig hyggelig og kunnskapsrik. Lett å snakke med. Jeg føler at hun virkelig anstrenger seg for å finne beste behandling for mitt barn slik at resultatet skal bli best mulig. Barnet mitt er fornøyd med oppfølgingen og gleder seg til timene. Yngvild er ikke tilstede på alle kontrollene, men hun har et par andre tannleger ansatt som hjelper henne. De er også dyktige og empatiske, og Yngvild veileder disse og leder behandlingen.

Jeg vil varmt anbefale denne tannlegen.

Veldig dyktige folk

Tannlege: Yngvil Ørstavik Zachrisson Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Min datter hadde en komplisert situasjon med tennene. Dette tok de på et stort alvor og de klarte å komme fram til er veldig bra resultat til tross for at det nok var krevende. Vi måtte henvises til Tannlegehøgskolen og andre spesialister underveis. Da var det veldig opptatt av å følge opp at vi kom til de beste spesialistene. Har lest litt ymse kommentarer her, men er man opptatt av kvalitet i behandlingen er dette et bra sted å gå. Resultatet er svært bra.

Gir lite tid til pasientene

Tannlege: Sebastian Däröste Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

I løpet av hele 'usynlig tannregulering' Invisalign behandlingen over et år har jeg fått møtt Sebastian bare tre ganger. Jeg er mest misfornøyd med oppfølging av meg som pasient. Med Invisalign får en app som skulle gi beskjed når tennene ikke flytter på seg, denne gir beskjed at Sebastian eller noen fra hans team følger med på prosessen. I realititen fikk jeg vite at ingen sjekket appen, og det er appen som ga beskjed at alt gikk som det skulle. Det var misvisende og jeg gikk uker og måneder mens tennenne flyttet på sett. For å få sette opp en oppfølgingstime, var legen var opptatt at jeg som kunde mann måtte vente i flere uker eller måneder noe som er kritisk når man får tannregulering-behandling. For prisen man betaler skulle mann forvente en mye bedre oppfølging. I tillegg fikk jeg ikke tydelige instruksjoner om hvor mange dager mann skulle bruke skinnenne og at mann skulle bruke de lenger enn denne appen sier fikk jeg bare vite i slutten av behandlingen. Konklusjonen min at Sebastian har god peiling på sitt fagfelt, men har dessverre ikke tid til sine pasienter.

Dyktig og tålmodig

Tannlege: Karoline Rebne Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Flink og rolig tannlege som forklarer hva som skjer hele veien. Anbefales! Kommer til å gå tilbake til Karoline på Oris ved neste behov.

Sebastian er helt fantastisk!

Tannlege: Sebastian Däröste Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg gikk til Sebastian for første gang våren 2021, da jeg ønsket en konsultasjon angående en fortann jeg var svært misfornøyd med. Dette har gjort at jeg har kviet meg for å smile med tennene siden jeg gikk på ungdomsskolen. Det endte med at vi ble enige om å starte med Invisalign - ikke bare for å fikse fortanna jeg ikke likte, men også andre skjeve tenner og bittet mitt generelt, slik at resultatet skulle bli så bra som overhode mulig. Og jeg kunne virkelig ikke blitt mer fornøyd!

Resultatet ble helt fantastisk, og jeg kan endelig smile med tennene igjen. Ikke bare har jeg fått smilet mitt tilbake, men jeg har også fått selvsikkerheten min tilbake takket være Sebastian. Han har vært tilgjengelig gjennom hele behandlingen, og fulgt meg opp på en enestående måte. Jeg har aldri vært i tvil om at Sebastian ønsket at jeg skulle få et så fint smil som mulig, og han har virkelig gjort en fenomenal jobb for at vi sammen har klart akkurat det.

Sebastian er i en helt egen liga, og jeg kan virkelig ikke anbefale han sterkt nok. Bedre tannlege finner du virkelig ikke!