Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vestre legesenter
En lege som er 100% «på» ALLTID
Lege: Erlend Andreas Haugstad SkrevetErlend er bare helt AMAZING som fastlege. Han er en trygg fastlege, som er lyttende og effektiv i sin diagnostisering av meg som pasient. Føler meg godt ivaretatt og han er et trygt og effektivt møte med den medisinske verden. Alltid smilende og superhyggelig.
Beste fastlegen jeg har vært borti!
Lege: Erlend Andreas Haugstad SkrevetErlend Haugstad er en utrolig forståelsesfull og flink fastlege med bred kunnskap. Han er usedvanlig hyggelig og går ut av sin vei for å gjøre det greit for pasientene sine. Hele familien vår har Erlend som fastlege, og vi er utrolig fornøyde! Kan varmt anbefales!
Omsorgsfull/ kunnskapsrik / ser hele pasienten
Lege: Damir Avdovic SkrevetUtrolig flink lege, ser helhet, sender videre om han ser behov sammen med deg .
En fremferd og væremåte som gjør deg trygg og glad. Er glad for både meg og sønnen går der.
Fikk han anbefalt av min kollega.
Virkelig bra.
Trygg og ser deg som menneske
Lege: Christian Grødem SkrevetHar gått til han de 10 siste årene og har bare positive ting og si om han. Grødem er en lege som skaper trygghet og tillit, hvis han ikke vet eller er usikker på noe så inrømmer han dette og sender videre til spesialist.
Fantastisk lege
Lege: Erlend Andreas Haugstad SkrevetEr VELDIG godt fornøyd med denne legen. Utrolig imøtekommende og hyggelig. Han er ikke bare en lege, men også et medmenneske. Meget kunnskspsrik også. Anbefaler ham til alle!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?