Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medicalis Tønsberg AS
En trygg og god fastlege
Lege: Per Kristian Opheim SkrevetDenne legen er det beste legen jeg har hatt. Han tar seg god tid, lytter, viser forståelse og forklarer. Jeg føler at han alltid gjør det han kan for å hjelpe pasientene.
Trygg og forståelsesfull
Lege: Christian Smedsrud SkrevetJeg har hatt mange besøk hos fastlegen siste to årene, grunnet en vanskelig og komplisert skade.
Blitt tatt godt på alvor, blir lyttet til og føler han virkelig er tilstede i mine problemer, enten det er fysiske eller psykiske. Selv om det er litt ventetid å komme inn til timen, synes jeg tillitten man får til han og måten man føler seg prioritert når man kommer inn kompenserer for dette. Anbefales.
Eneste lille minuset her er ventetid på legekontoret og noe "kjølige" helsesekretærer i skranken.
Kunnskapsrik
Lege: Christian Smedsrud SkrevetKunnskapsrik, men har mye å gjøre, kunne godt brukt lenger tid, når man kommer til time. Som regel lang tid før man kommer inn til han.
Dyktig
Lege: Per Kristian Opheim SkrevetMå si dette er vel en av de dyktigste legene i Norge, fantastisk person og fantastisk engasjert i faget sitt.
Ingen kan være mer heldig enn meg og havnet på hans liste. Når jeg føler meg rådvill har du alltid svaret, takk for det gode du gjør for oss medmennesker. Amen.
hold deg langt unna Per Kristian Opheim som Fastlege!
Lege: Per Kristian Opheim SkrevetJeg var uheldig, og arvet ny Fastlege etter en jeg var svært fornøyd med. - ble pensjonist. Fastlege Per Kristian Opheim må være en av Norges verste Fastleger! Han har null empati, og er ellers svært usympatisk. Han er absolutt ikke på pasientens side, selv om han beviselig har gjort en feil. Det skal bli en glede å skifte. Denne legen kan jeg under ingen omstendighet anbefale. Et godt og velment råd; Hold deg langt unna Per Kristian Opheim som Fastlege!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?