Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haugaland medisinske senter
Skepsis til NAV
Lege: Mohammed Miran Miah SkrevetJeg gikk til denne fastlegen i et par år. Det fungerte fint en stund. Min største bekymring var den noe vanskelige parkeringssituasjonen på legekontoret. Jeg må innrømme jeg parkerte ulovlig på Karmel mange ganger :-) Så kom der diverse standard forespørler fra NAV. Hver gang så nektet Miah å besvare disse selv, men ba om at de ble besvart av spesialist. Første gang godtok NAV dette, og honorerte en spesialist for oppgaven. Neste gang nektet NAV å henvise til spesialist, muligens for å spare penger. Jeg gikk lang tid og bekymret meg og håpte at saken ville løse seg. Etter 4 (!) måneder så jeg meg nødt til å bytte fastlege for å få fortgang i saken. Den nye fastlegen hehandlet henvendelsen på dagen. Jeg finner det uakseptabelt at han nekter å besvare enkle henvendelser fra NAV!
Dyktig og engasjert i pasienten
Lege: Mohammed Miran Miah SkrevetJeg fikk tildelt ny fastlege etter at den forrige flyttet til et annet legekontor. Jeg var så heldig å få Miran som ny fastlege. Mine erfaringer med Miran er bare positive. Han bryr seg om pasientene, virker å være faglig dyktig og tar seg tid til meg som pasient når jeg inne til time.
Han snakker bra norsk.
Et godt førsteinntrykk
Lege: Elisabeth Darlen Nordgård Ertvaag SkrevetFikk time raskt, og var veldig godt mottatt av Ertvaag. Hun lyttet og var forståelsesfull. Viktig med et godt førsteinntrykk hos ny fastlege.
Beste legen på heila øynå!
Lege: John Simon Ertvaag SkrevetHar ingenting negativt å sei om denna legen! Han tar deg på alvor og samtidig om du har ein skikkkelig dårlig dag så går du derfra me ett smil. Avslappa forhold med legen. Sånn burde alle legar ver!!
Henviser raskt
Lege: Elisabeth Darlen Nordgård Ertvaag SkrevetHar ikke vært pasient hos henne så lenge, men mitt inntrykk så langt er at hun raskt henviser deg videre dersom det er behov for det. Jeg synes derimot hun kunne tatt seg litt bedre tid til meg, men det kan være jeg har vært der når det har vært utrolig travelt. Smilende og hyggelig lege er hun i alle fall. Noe negativt er at en ofte må vente en stund med å få time.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?