Haugaland medisinske senter

Stølsmyr 22 5542 Karmsund

Siste vurderinger av behandlere ved Haugaland medisinske senter

Flink lege

Lege: Mohammed Miran Miah Skrevet

Han er veldig rask og tydelig i forklaringene sine. Jeg synes han er en veldig flink fastlege, og jeg har fått gode råd og hjelp opp gjennom årene.

Fantastisk fastlege

Lege: Mohammed Miran Miah Skrevet

En lege som stiller om for pasientene sine. Som ser deg som pasient og lytter. Anbefales til alle som trenger ny fastlege

Fornøyd

Lege: Mohammed Miran Miah Skrevet

Jeg har hatt han som lege siden 2016 (tror jeg) og er veldig fornøyd. Har fått den hjelpen jeg har bedt om når jeg har oppsøkt han.

Har følt meg lyttet til og at han har sett mine behov, selv om jeg føler at han noen ganger kan bli oppgitt av meg, men det kan jeg også bli av meg selv når det kommer til min psykisk helse. Og om hans respons kanskje ikke er akkurat det jeg ville høre der og da så har han jo rett i det han sier. Så føler meg derfor trygg.

Håper å ha han som fastlege til han blir pensjonist.

Synes det er litt vanskelig å forstå hva han sier noen ganger, men det går fint - Dame 36 år

Rotete og useriøst

Lege: Elisabeth Darlen Nordgård Ertvaag Skrevet

Legen er «ok nok», har tapt seg det siste året. De andre ansatte bør komme seg på kurs. Her besvarer de klager på en slik måte att det oppmunter til videre eskalering, istede for å bare ta i mot kritikk «som ett voksent menneske». Folk med helseplager blir opphisset når de ikke blir tatt på alvor.
Å sende klage hit er som å krangle med en 14åring, her besvarer de med å snu problemet over på deg som pasient, for å deretter blokkere deg fra å kunne kontakte fastlegen og/eller legekontoret, ei heller kan man fornye resepter når denne bokkeringen er aktivert. Eg kvier meg for å kontakte legekontoret, og går så skjelden som mulig til lege, selv om eg egentlig hadde hatt behov for oppfølging

Trygg og kunnskapsrik lege

Lege: John Simon Ertvaag Skrevet

Føler meg alltid hørt og tatt på alvor.
Forklarer bruk av medisiner godt.
Behagelig og kunnskapsrik lege