Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Galleri Oslo
Veldig fornøyd
Tannlege: Mohammad Moafi SkrevetJeg ble behandlet av Dr. Moafi i forbindelse med en munnkirurgisk operasjon, og jeg har bare positive erfaringer. Jeg følte meg godt ivaretatt hele veien. Dr. Moafi er svært nøye, tålmodig og hyggelig, og selve operasjonen gikk fint.
Selv om jeg var redd på grunn av helsetilstanden min og mulige risikoer, tok han seg god tid til å forklare alt og hjalp meg med å føle meg roligere og tryggere. Måten han møtte meg på gjorde en stor forskjell.
Jeg er veldig takknemlig for behandlingen jeg fikk og setter stor pris på profesjonaliteten og grundigheten hans.
Beste oral kirurgisk lege
Tannlege: Shoresh Afnan SkrevetVeldig dyktig ,profesionel tannlege. Jeg har vart sin pasient i 6 år og han fortsetter å overaske meg med sin behagelig måte å håndtere pasientene sine .
Behandling hos han er et smertefritt og trygg opplevelse.
Anbefales for det sterkeste!!!
Fantastisk opplevelse
Tannlege: Shoresh Afnan SkrevetDr. Afnan er svært dyktig, vennlig og generelt et godt menneske. Under behandlingen var det en student som fikk opplæring, og Dr. Afnan viste stor tålmodighet og profesjonalitet. Jeg fikk et klart inntrykk av at han også er en meget god lærer. Jeg ble positivt overrasket over hvor effektivt og smidig behandlingen ble gjennomført, og anbefaler Dr. Afnan på det sterkeste!
Fantastisk tannlege
Tannlege: Shoresh Afnan SkrevetShoresh var utrolig snill og profesjonell. Han hjalp oss gjennom hele prosessen med tennene til mannen min, forklarte alt tydelig og fikk oss til å føle oss trygge. Anbefales på det varmeste!
Opplevelsen min med shoresh
Tannlege: Shoresh Afnan SkrevetJeg hadde en veldig god opplevelse hos tannlege Shoresh. Han var utrolig omtenksom, tålmodig og tok seg tid til å forklare alt på en rolig og forståelig måte. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele behandlingen, og han behandlet meg med stor respekt.
Shoresh er ikke bare faglig dyktig, men også varm og hyggelig i møte med pasientene sine. Det er tydelig at han bryr seg om hvordan man har det – noe som gjorde at jeg følte meg trygg og komfortabel hele veien.
Anbefales på det sterkeste!