Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Galleri Oslo
Anbefales på det varmeste
Tannlege: Nine Sjasmin Urfjell SkrevetJeg var hos Nine etter mange, mange år uten å være hos tannlegen pga tannlegeskrekk. Jeg vil anbefale henne på det sterkeste. Hun er så flink. Det er vanskelig å sette ord på en sånn opplevelse hos en tannlege etter mange år med angst, men hun er bare helt utrolig
Utmerket tannlege
Tannlege: Azadeh Zadmehr SkrevetImøtekommende og
empatisk. Faglig dyktig.
Jeg er veldig fornøyd. Vil gjerne fortsette med behandling
Number 1
Tannlege: Azadeh Zadmehr SkrevetJeg har ikke hatt en tannlege som Azi før. Hun forstår kundene sine, og hun er alltid opptatt av å levere beste service til sine pasienter.
I tillegg er hun fleksibel på tid. Hun holder det hun lover, og gir deg alltid ærlige svar.
Hennes tekniske tannpleie er av topp klasse.
Varm anbefaling herfra
Tannlege: Nine Sjasmin Urfjell SkrevetJeg har over lengre tid slitt med tannkjøttbetennelse og vært hos en rekke tannleger uten særlig bedring. Nine er lyttende, forståelsesfull og svært løsningsorientert. Takket være hennes ekspertise og grundige oppfølging har jeg nå endelig fått bukt med betennelsen.
Jeg kan varmt anbefale behandling hos henne – enten du er ung eller gammel, har tannlegeskrekk, eller har tannproblemer du ikke har fått bukt med hos andre klinikker. En stor anbefaling herfra!
Jeg har fått penere smil
Tannlege: Nine Sjasmin Urfjell SkrevetHar fått byttet gamle kroner med nye. Resultatet er skikkelig penere estetisk og behandling og oppfølging var kjempe fint. God observasjon og smertebehandling under prosedyren. Tusen takk.