Esha Katyayen

---|---|---|---|---|
Vurderingsvarsel
I dag 19. aug | I morgen 20. aug | Tor 21. aug | > | |
---|---|---|---|---|
Jeg er veldig fornøyd med god og trygg utføring av retraksjonskirurgi. Det var bra informasjon og oppfølging!
Måtte gjøre et kirurgisk inngrep da jeg har periodonitt som krever jevnlig oppfølging.
Esha og hennes assistent var professjonelle og behagelige. Det var mindre smerter enn forventet både under behandlingen og etterpå.
Hittil ser resultatet ut til å være vellykket.
En dyktig tannkjøtt spesialist som er empatisk og forståelsesfull. Leverer kun det beste på markedet
Jeg måtte gjennom retraksjonskirurgi i tannkjøttet da det hadde begynt å trekke seg tilbake i underkjeven. Vev fra ganen ble transplantert over stedet det gjaldt. Kortvarig prosedyre. God informasjon og oppfølging hele veien. Nå, et halvår etter, ser man det omtrent ikke! Veldig fornøyd :)
Strålende fornøyd med min behandling hos Esha. Hun jobber effektivt samtidig som hun er nøye og holder deg informert underveis, hun lytter interessert til deg som pasient, er ærlig om hva en kan forvente og hva som kreves av deg selv for oppnåelse av godt resultat, men trygg og svært dyktig. Vil varmt anbefale henne til alle.