Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kanebogen legesenter
Anbefales ikke!
Lege: Anita Hilde Jakobsen SkrevetFikk Anita som fastlege og var hos henne to ganger. Begge gangene gikk jeg derfra med en dårlig følelse. Hun var spydig og hadde en ovenfra og ned holdning og tok ikke mine problemer på alvor. Har aldri før møtt en så utrivelig lege!
Utmerket
Lege: Christine Strøm Skogstad SkrevetEr en seriøs lege med integritet og interesse for pasienten.
Utmerket fagperson og har stor kunnskap.
Seriøs
Lege: Knut Harry Weisser Lind SkrevetEn faglig dyktig lege. Har brukt denne legen i mange år. Kommer til å fortsette med å bruke denne legen da jeg er veldig fornøyd.
Veldig fornøyd
Lege: Jonas Jan Holte SkrevetMåtte dessverre bytte fastlege da jeg flyttet. Følte meg veldig trygg og godt ivaretatt hos Jonas. Han er kunnskapsrik, forståelsesfull og rolig. Tar deg på alvor og stresser ikke.
Beste lege jeg har hatt, punktum.
Lege: Christine Strøm Skogstad SkrevetJeg er mye syk, og med dette ble det ofte turer til fastlegen min. Som var Christine. Nå har jeg måtte bytte fastlege siden jeg har flyttet. Og nå forstår jeg virkelig verdien med å ha en lege som forstår og kjenner meg. Tilgjengeligheten er ikke alltid på topp, men jeg skylder ikke på Christine av dette. Men heller legekontoret. Hun er alltid litt forsinket, men dette ser jeg slettes ikke ned på, ettersom det viser tegn til at hun bryr seg med å ta seg litt ekstra tid med pasientene som trenger det! Har ingenting negativt å si om denne legen!