Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bjølsen Legesenter
Anbefales! Kjempefornøyd
Lege: Gudmund Noddeland Myhren SkrevetAnbefaler Gudmund som lege. Han tar seg tid, lytter, henviser ved behov, behagelig, tror på pasienten. Kjempeglad for å ha Gudmund som fastlege, flere leger burde være som han
Ærlig og kompetent
Lege: Svein Erik Karlseng SkrevetFøler Karlseng alltid kommer med gode og overkommelige råd som er lette å følge. Føler virkelig at jeg blir sett og ivaretatt, og synes han er mye bedre enn min tidligere fastlege.
Fantastisk lege
Lege: Mari Ellen Haug Barsnes SkrevetMari er utrolig dyktig - tar seg god tid og tar pasienter på alvor. Familien min føler seg svært trygg i møte med hun. Hun er flink med barn og svært dyktig til å formidle info. Hun framstår svært opptatt av mellommenneskelige relasjoner og tillitt. Dette er en fastlege som virkelig er verdt å vente på.
Lyttende og kunnskapsrik
Lege: Øyvind Stople Sivertsen SkrevetDr.Sivertsen var vikarierende for min fastlege i sommer. Han møtte meg med åpenhet og nysgjerrighet. Hans hjelp var medvirkende til at jeg klarte holde meg i jobb og komme meg gjennom en vanskelig periode. Følte meg tatt på alvor med mine plager. I tillegg ga han god informasjon om ulike alternativer for å avhjelpe mine plager, og han var tilgjengelig for oppfølgende spørsmål i ettertid. En fastlege jeg kan anbefale.
Flink, trygg, professionell
Lege: Gudmund Noddeland Myhren SkrevetDefinitivt beste legen der ute som tar deg helt seriøst og er utrolig omsorgsfull. Snillt menneske, men også veldig flink i sitt yrke. Har aldri møtt en like dedikert lege som faktisk viser forståelse og hjelper i en så stor grad.