Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legegruppa SMS
Flink å ansvarliggjøre ungdommen vår og er veldig tilgjengelig for oss pårørende
Lege: Mirjam Vestby Solberg SkrevetVår datter har slitt psykisk i flere år og har store problemer med psykisk sykdom og adhd. Etter vi byttet fastlege til henne har ting endelig begynt å løsne både for henne og oss. Når hun startet med medisiner fikk både hun og vi god forklaring på både sykdommene og medisinene. Noe vi ikke følte legene på sykehuset tok seg tid til. Fra å ha en tennåring som ikke vil ha medisinene fordi hun går ned i vekt har vi fått sunne og friske jenta vår tilbake som heller fokuserer på kost og treningsråd fra legen til å holde en sunn vekt og gjøre gode valg for seg selv takket være en langvarig innsats av dr.Mirjam Solberg. Jenta vår har ikke ville gå til psykolog men føler seg trygg på å snakke med Mirjam. Hun møter henne alltid med å ønske henne velkommen inn og venter til at hun selv spør om en av oss foreldre kan være er med. Vi opplever en tennåring som ellers i hverdagen masker mye både oven for oss og andre. I timene med Mirjam er det over tid opparbeidet en tillit som gjør at hun stoler fullt på henne. Samtidig får dr.Solberg henne til å ta medisinene hun skal. Ofte handler timene om at hun vil slutte, bytte eller tilføre medisiner. Mirjam er da tydelig på hva forskning sier om medisinene, hva hennes vurdering som lege er og hva hennes oppfatning utfra hva datteren vår sier er. Vi føler oss lovpriset for å ha en så fantastisk fastlege og familielege. Nå har datteren vår flyttet bort fra Florø, men hun kommer heller hjem for å ha konsultasjoner med henne eller bestiller seg videotime fremfor å bytte fastlege. Fastlegen er eneste helsepersonell vår datter stoler på. Det gir oss foreldre en ro over at hun har turt å ta seg tid til å bygge opp tillit og ha skapt en relasjon som i denne situasjonen for oss er verdt mer enn gull. Takket være Mirjam har vi fått den livlige jenta vår tilbake som for få år siden ble innlagt på psykiatrisk på grunn av at hun var på et så mørkt sted. Vi foreldre mener dette er den beste legen vi har møtt i vår levetid og vi anbefaler henne til alle vi møter. Så det er fullt forståelig at hun har en umenneskelig lang fastlegeliste og ventetid.
Helt uvurderlig som lege og medmenneske
Lege: Mirjam Vestby Solberg SkrevetFastlege til sønnen vår som har hatt diverse plager fra han var baby. Hun er veldig flink å henvende seg til han både utenfor på venteværelse, men også inne under konsultasjonen. Opplever at hun aldri tar flere undersøkelser eller blodprøver enn absolutt nødvendig. Sønnen vår gleder seg når vi forteller at vi skal til doktor Mirjam. Elektronisk oppdaterer hun alltid resepter fortløpende og under timer opplever vi at hun alltid har lest epikriser. Vi har opplevd å ikke fått svar på emeldinger, men hun har da enten ringt eller er oppdatert på opplysningene når vi kommer til time. Når vi har hatt brukt for legeerklæringer ligger disse alltid klar i resepsjonen samme dag. Unntaket er når hun har legevakt og vi får da alltid beskjed om når de vil være klar. For oss som pårørendene er hun en trygghet i en utrygg situasjon og vi stoler alltid på hennes vurdering. Når det er noe hun ikke vet eller kan er hun tydelig på dette og vi opplever da at hun enten undersøker det eller sender oss videre til de som burde vite noe om det. For oss er hun en lege 10/10
Faglig dyktig og tillitsskapende
Lege: Mirjam Vestby Solberg SkrevetByttet til meg henne som fastlege da hun er kvinne og allmennspesialist. En faglig dyktig og engasjert lege som forstår seg godt på kvinnesykdommer. Smilende og forståelsesfull for at det er vanskelig å være kronisk syk. Forklarer tydelig når man ikke forstår. Opplever å bli tatt på alvor. Kan på lik linje med alle andre leger jeg har vert hos være preget av å ha for mye å gjøre, men opplever da at hun prioriterer riktig. Om jeg har bare en oppfølgingstime forklarer hun at det i dag er mye å gjøre og at det er noe ventetid. Får da spørsmål om jeg ønsker å vente eller bestille ny time. Setter grenser og stiller krav. Opplever at hun alltid er ydmyk for at det er hennes vurdering eller opplevelse. Avslutter alle timer med å spør om det er noe mer jeg ønsker å ta opp. Sterkt uenig med vurderingen som ligger ute. Av meg er hun en lege av de sjeldne.
Legen er så hyggelig at jeg får lyst til å bli syk
Lege: Sangeetha Jeyabalasingam Prasath SkrevetNylig hatt fastlegebytte og er kjempefornøyd med Sangeetha. Utrolig hyggelig menneske. Her kan du komme med alle typer problem og alltid bli møtt med full respekt.
Eneste legen jeg tror ville ha sagt "tusen takk" til dersom hun sa jeg hadde noen få måneder igjen å leve.
Høyst anbefalt!
Fastlege som ikke følger opp.
Lege: Mirjam Vestby Solberg SkrevetDette er en fastlege som ikke følger opp.
Tildels arrogant tilnærming til deg som pasient.
Trenger du hjelp til noe annet enn det som er fullstendig åpenbart er ikke dette fastlegen for deg.
Ingenting å si på humøret. Men folk flest reiser ikke til fastlege for en jovial time. Folk reiser til lege for å få hjelp. Det er det lite å få av hos denne legen.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?