Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gressvik Legekontor
Lite empatisk
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetJeg opplever at han i liten grad lytter til det jeg forsøker å formidle, og at han virker lite interessert i å forstå situasjonen min. Under konsultasjonene har jeg fått et tydelig inntrykk av at han ønsker å bli ferdig med timen så raskt som mulig, fremfor å faktisk sette seg inn i plagene mine. Dette gjør at jeg ikke føler meg sett eller tatt på alvor. opplever at plagene mine blir bagatellisert, og under den siste konsultasjonen forsøkte jeg å forklare hva jeg går gjennom, men ble på et tidspunkt faktisk hysjet på mens jeg snakket. Det opplevde jeg som svært ubehagelig og respektløst, særlig i en situasjon hvor jeg forsøkte å forklare mine egne helseplager.
Jeg gruet meg faktisk til den andre konsultasjonen da jeg fikk vite at jeg skulle ha time hos denne legen igjen, nettopp på grunn av erfaringen fra første gang. Det synes jeg sier mye om hvor dårlig pasientopplevelsen har vært.
Jeg forventer ikke at en lege skal kunne løse alle problemer, men jeg forventer å bli møtt med respekt, få snakke ferdig og bli lyttet til når jeg beskriver egne symptomer og smerter. Jeg mener dette er helt grunnleggende for å kunne føle seg trygg og ivaretatt som pasient.
Jeg håper derfor at tilbakemeldingen tas på alvor, da jeg ikke ønsker at andre pasienter som allerede står i en vanskelig situasjon, skal sitte igjen med den samme følelsen av å ikke bli hørt eller tatt seriøst.
Fantastisk dyktig
Lege: Maren Næss Hopstad SkrevetDyktig , profesjonell og imøtekommende. Oppriktig interessert i pasienten , og gjør alt for å hjelpe. Faglig sterk og nøye . Henviser videre ved behov for spesialisering. Kommer aldri til å bytte .
STYR UNNA !!!
Lege: Mufid Baker SkrevetHan er en person som ikke kan lytte til andre leger, pasient eller pårørende. Henviser ikke videre når det er nødvendig, velger kjappe løsninger som ikke fungerer. Mener at alt går bra og går over.
Ønsker du å ha en lege som lytter og sender deg videre når det kan være underliggende problemer, så velg en annen lege.
Lite interessert i pasienten
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetJeg opplevde dessverre ikke å bli sett eller hørt under konsultasjonene. Samtalen virket svært tidspresset, og jeg satt igjen med en følelse av å være en pasient på et samlebånd fremfor et menneske med individuelle behov.
Flere av spørsmålene som ble stilt raskt opplevde jeg som ubehagelige og lite relevante for problemstillingen jeg søkte hjelp for.
Jeg opplevde at legen hadde et kroppsspråk som om han kjedet seg. Dette gjorde at jeg følte meg ukomfortabel og mindre trygg i situasjonen.
Jeg forsøkte han som lege over en tid, men gikk ut av timene med en følelse av at mine plager, bekymringer og erfaringer ikke ble tatt på alvor. Derfor vil jeg personlig ikke oppsøke denne legen igjen.
Ivaretatt!
Lege: Troels Weis-Fogh SkrevetFøler meg meget trygg og ivaretatt
Her blir ingenting overlatt til tilfeldighetene
Alt blir sjekka og fulgt nøye opp
Profesjonell og hyggelig
Pynter ikke på ting, sier det akkurat som det er
Rask til å henvise videre dersom det skulle behøves
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?