Dr.Dropin

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Sørkedalsveien 8 0369 Oslo

Siste vurderinger av Dr.Dropin

Dyktig og forståelsesfull

Lege: Chinh Khac Le Skrevet

Jeg kan virkelig anbefale dr. Chinh Khac Le på det sterkeste. Han er meget dyktig, vennlig og forståelsesfull, og forklarer alt grundig slik at man ikke sitter igjen med spørsmål. Han lyttet godt og følte han var opptatt av at jeg skulle føle meg komfortabel.

Forståelsesfull, flink og trygg gynekolog

Lege: Aditi Singh Skrevet

Jeg har vært hos Aditi Singh flere ganger, og opplever henne som rolig, behagelig, lytter og tar ting på alvor. Hun svarer godt på spørsmål, og er meget kompetent. Utfører undersøkelser som gjør at jeg føler meg trygg og ivaretatt. Jeg er meget fornøyd, og anbefaler henne på det varmeste!

En trygg, kunnskapsrik og omtenksom psykiater

Lege: Aleksandar Brankovic Skrevet

Jeg har gått til Dr. Aleksandar Brankovic for utredning, igangsetting og oppfølging av medisinering over en periode på flere måneder, og er nå ferdigbehandlet. Jeg ønsker å uttrykke min dype takknemlighet for den hjelpen jeg har fått.

Dr. Brankovic har gjennom hele forløpet utvist høy grad av faglig kompetanse, profesjonalitet og medmenneskelighet. Han fremstår som svært kunnskapsrik, trygg og oppriktig engasjert i å hjelpe sine pasienter. Det er tydelig at han har et ekte ønske om å bidra til bedring, ikke å overbehandle eller selge unødvendige tjenester – noe jeg opplever som spesielt viktig i møte med privatpraktiserende spesialister.

Han er tålmodig, lyttende og omtenksom, og skaper et trygt rom hvor man føler seg sett og tatt på alvor. Hans tilnærming har vært både balansert og grundig, og behandlingen jeg har mottatt har hatt en livsendrende effekt. Etter å ha fått riktig diagnose og medisinering for ADHD, opplever jeg nå en helt ny livskvalitet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Dr. Brankovic som psykiater, og er svært fornøyd med både behandlingen og oppfølgingen jeg har fått.

Veldig dårlig opplevelse

Lege: Azita Mahmoudan Skrevet

Etter positiv HPV og anbefaling om biopsi, tok jeg det hos dr. Azita. Hun følg meg opp i hele svangerskapet året før (2024). Jeg skulle få svar om biopsi om ca. 2 uker etter. Hun kontaktet meg aldri..Jeg kontaktet dr. Dropin og forklarte at jeg venter på resultatene. Hun hadde resultatene mine i 2 uker og aldri sjekket dem. Etter jeg fikk svar på biopsi ingen fulgt opp svaret og måtte jeg selv etterlyse oppfølging. Jeg tok kontakt med dr. Dropin flere ganger og tok to dager for at legen sendte meg melding på pasientsky og hadde deaktiverte muligheten for åpen dialog. Dårlig brukermedvirkning da jeg ikke får mulighet å ha dialog med legen om diagnose og oppfølging. Hun bare henviste meg til sykehuset for konisering etter HSIL funn. Dette gjør meg utrygg da jeg ikke vet hva diagnosen innebærer og hva er risikoen. Opplevde det som dårlig kvalitet på omsorg. Som en nybakt mor er jeg veldig redd og bekymret for situasjonen min og påvirker meg psykisk. Pga lite informasjonsgivning er jeg usikker om prognosen og min fremtidig reproduktiv helse.
Skal aldri tilbake dit

Trygg, rolig og kunnskapsrik

Lege: Aditi Singh Skrevet

Hun har en rolig, behagelig og kunnskapsrik fremtoning. Alle spørsmål blir besvart på en konsis, men forståelig måte. Forklarer hva hun skal gjøre før det utføres.