Aditi Singh
Hadde i dag en kontrolltime hos Aditi Singh. Hun er den beste gynekologen jeg har hatt til nå. Omsorgsfull, og man føler seg i trygge hender. Kan virkelig anbefales.
Selve undersøkelsen ble utført på skånsom og informativ måte ang. hva hun gjorde. Men hun leverte budskapet på en meget klinisk måte. Viste utrolig lite empati og ga lite informasjon ang. funnet/resultatet av undersøkelsen. Endte med å få en ny time, samt ta oppfølgingen, et annet sted, som ga meg den informasjon (og empatien) jeg trengte. Følte meg overhodet ikke ivaretatt. Anbefales ikke.
Min kone hadde time til helsesjekk hos Dr. Aditi Singh i går, og det ble dessverre den verste opplevelsen hun har hatt hos en lege. Legen var lite imøtekommende og svarte ikke ordentlig på spørsmålene hun fikk. Da min kone ba om å få tatt enkelte prøver, ble dette avvist uten noen forklaring – hun fikk bare beskjed om at det ikke var nødvendig.
Hele konsultasjonen virket forhastet, og det føltes som legen var mer opptatt av å få henne ut av rommet enn å gjøre en grundig vurdering. Etter en kort og overfladisk undersøkelse ble hun sendt rett til betalingsautomaten uten noen videre informasjon.
Min kone gikk derfra uten svar, uten prøver og med en følelse av å ha blitt avvist og ignorert. Det var ingen respekt, ingen omsorg og ingen vilje til å lytte. Vi vil sterkt fraråde andre å oppsøke denne legen.
Jeg har vært hos Aditi Singh flere ganger, og opplever henne som rolig, behagelig, lytter og tar ting på alvor. Hun svarer godt på spørsmål, og er meget kompetent. Utfører undersøkelser som gjør at jeg føler meg trygg og ivaretatt. Jeg er meget fornøyd, og anbefaler henne på det varmeste!
Hun har en rolig, behagelig og kunnskapsrik fremtoning. Alle spørsmål blir besvart på en konsis, men forståelig måte. Forklarer hva hun skal gjøre før det utføres.