Aditi Singh
Anbefaler ingen kvinner å dra til Aditi Singh for gynekologisk undersøkelse. Hele konsultasjonen varte i 5 minutter, og jeg fikk ikke hjelp med det jeg dro dit for. Jeg spurte om å ta ny celleprøve, og svaret jeg fikk var «du tok celleprøve for to år siden, så det går sikkert fortsatt fint». En dame som er mer opptatt av å få betalt, enn å hjelpe pasientene sine. Utrolig skuffende og uprofesjonelt
Hun er alltid rolig, hun besvarer spørsmålene jeg har på en veldig grundig og fornuftig måte, gir akkurat nok informasjon (ikke for mye, ikke for lite), hun er veldig tålmodig, lager plass for alle spørsmål og jeg føler meg alltid lettet på vei ut av kontoret hennes. Det er synlig at hun liker jobben og har jobbet som gynekolog i mange år.
Veldig fin opplevelse! Hun hjalp meg med å fjerne spiral. Var litt nervøs siden jeg hadde lest de negative kommentarene her, men kunne ikke kjenne meg igjen i dette.
Hun var blid og imøtekommende og passet godt på meg underveis. Var forsiktig og behandling gikk fint.
Jeg hadde ventet på time i 4 måneder og fikk beskjed om at det var en vikar for legen jeg egentlig skulle til. Opplevde at jeg ikke ble undersøkt ordentlig og halve problemet for henvisningen mente hun min fastlege skulle undersøke (som er legen som har henvist meg til gynekolog). Hun kom med en svært arrogant løsning på mitt problem. Takk for ingenting og lang ventetid.
Hadde i dag en kontrolltime hos Aditi Singh. Hun er den beste gynekologen jeg har hatt til nå. Omsorgsfull, og man føler seg i trygge hender. Kan virkelig anbefales.