Aditi Singh

Fødselshjelp og kvinnesykdommer

Autorisasjon (2014)

Offentlig avtale

Nei

Dr.Dropin Telefonnummer24 07 77 0124 07 77 ...
Sørkedalsveien 8 0369 Oslo
Aditi Singh er gynekolog i Oslo og Bærum

Siste vurderinger av Aditi Singh

Trygg og omsorgsfull.

Klinikk: Dr.Dropin Skrevet

Hadde i dag en kontrolltime hos Aditi Singh. Hun er den beste gynekologen jeg har hatt til nå. Omsorgsfull, og man føler seg i trygge hender. Kan virkelig anbefales.

Svært lite empatisk

Klinikk: Bekkestua Gynekologi & Hud Skrevet

Selve undersøkelsen ble utført på skånsom og informativ måte ang. hva hun gjorde. Men hun leverte budskapet på en meget klinisk måte. Viste utrolig lite empati og ga lite informasjon ang. funnet/resultatet av undersøkelsen. Endte med å få en ny time, samt ta oppfølgingen, et annet sted, som ga meg den informasjon (og empatien) jeg trengte. Følte meg overhodet ikke ivaretatt. Anbefales ikke.

Unngå Dr. Aditi Singh – respektløs og overfladisk behandling

Klinikk: Dr.Dropin Skrevet

Min kone hadde time til helsesjekk hos Dr. Aditi Singh i går, og det ble dessverre den verste opplevelsen hun har hatt hos en lege. Legen var lite imøtekommende og svarte ikke ordentlig på spørsmålene hun fikk. Da min kone ba om å få tatt enkelte prøver, ble dette avvist uten noen forklaring – hun fikk bare beskjed om at det ikke var nødvendig.

Hele konsultasjonen virket forhastet, og det føltes som legen var mer opptatt av å få henne ut av rommet enn å gjøre en grundig vurdering. Etter en kort og overfladisk undersøkelse ble hun sendt rett til betalingsautomaten uten noen videre informasjon.

Min kone gikk derfra uten svar, uten prøver og med en følelse av å ha blitt avvist og ignorert. Det var ingen respekt, ingen omsorg og ingen vilje til å lytte. Vi vil sterkt fraråde andre å oppsøke denne legen.

Forståelsesfull, flink og trygg gynekolog

Klinikk: Dr.Dropin Skrevet

Jeg har vært hos Aditi Singh flere ganger, og opplever henne som rolig, behagelig, lytter og tar ting på alvor. Hun svarer godt på spørsmål, og er meget kompetent. Utfører undersøkelser som gjør at jeg føler meg trygg og ivaretatt. Jeg er meget fornøyd, og anbefaler henne på det varmeste!

Trygg, rolig og kunnskapsrik

Klinikk: Dr.Dropin Skrevet

Hun har en rolig, behagelig og kunnskapsrik fremtoning. Alle spørsmål blir besvart på en konsis, men forståelig måte. Forklarer hva hun skal gjøre før det utføres.