Håbet Legesenter AS

Håbafjellveien 4 4325 Sandnes

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Håbet Legesenter AS

Dyktig og omsorgsfull!

Lege: Anna Dale Skrevet

En lege som vet faget sitt og se mennesket for det de er. Føler meg alltid velkommen hos Anna, og går alltid ut derifra og føler jeg har blitt hørt, og problemet har som regel fått en løsning i etterkant.

Omsorgsfull

Lege: Cecilie Katrin Alnes Skrevet

Altid smilende og imøtekommende. En snill og omsorgsfull lege, lytter og tar fatt i ting og følger meg nøye opp. Jeg er så takknemlig for at hun er min fastlege.

Prepared and Reassuring

Lege: Ole Henrik Eng Skrevet

Ole Henrik is a skilled doctor, dedicated to my case, and guides my rehabilitation with expertise and care

Faglig sterk, effektiv og pålitelig

Lege: Ole Henrik Eng Skrevet

Eng er en lege som er kunnskapsrik, han tar en på alvor, og henviser hvis nødvendig. En kan stole på at han gjør som avtalt. Han er ikke av den snakkesalige, sympatiske typen, men han er effektiv på å gjøre det som trengs. Kommer med gode råd.
Jeg føler meg trygg.

Trygg, grundig og kunnskapsrik

Lege: Laila Hølland Berner Skrevet

Hun bruker spesialisthelsetjenesten dersom hun er i tvil om at det er bakenforliggende årsaker til abnormale symptomer. Det er veldig betryggende.