Hustadvika legetjenester

Sentervegen 125 6440 Elnesvågen

Siste vurderinger av behandlere ved Hustadvika legetjenester

Raskt inn, raskt ut

Lege: Bjørn Gauseth Skrevet

Har lenge følt at Gauseth ikke tar meg seriøst som pasient og at han ønsker å få folk inn og ut så raskt som mulig. Han har et bra humør og kan være morsom å snakke med, men dette er ikke kvaliteter jeg setter høyt på listen hos en fastlege. Først etter å ha byttet lege innså jeg at det er vanlig med henvendelser som varer lenger enn ti minutter og en følelse av å bli ivaretatt.

Trygg og rolig

Lege: Maihanpoor Siddiqi Skrevet

En lege som ser og hører på deg. Veldig imøtekommende og lett å snakke med. God oppfølging. Anbefales som fastlege.

Flink fastlege

Lege: Maihanpoor Siddiqi Skrevet

Mahainpoor er en veldig flink og forståelsesful lege, tar seg tid å lytte og undersøke deg, er han i tvil så henviser han deg til spesialist, behagelig og beroligende person som jeg får tilit til, hilsen [Navn fjernet av moderator]

Trygg og kunnskapsrik lege! En lege med godt humør

Lege: Bjørn Gauseth Skrevet

Han topper min liste av leger. Han følger deg opp og ringer og gir beskjed når han sier han skal gi beskjed. Gir tilbakemelding om det har kommet opp noe. Veldig tilgjengelig og en lege med god sans for humor. Hører på hva du har sier og stoler på pasienten! Er utrolig fornøyd! Er en fryd og besøke Bjørn Gauseth

Beste legen jeg har hatt i Norge

Lege: Pragass Brucker Rajavel Skrevet

Vennlig, høflig og nøye. Var vikar for min fastlege men dessverre har han fått jobb et annet sted nå!