Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Daaeskogen Legesenter
Highly recommended
Lege: Kimmi Thi Ta SkrevetKimmi is an amazing physician and I cannot recommend her highly enough! She listens attentively, doesn’t rush and takes my concerns seriously. No question ever feels small, and I never leave feeling dismissed. What I appreciate most is how easy she makes it to open up - she has a natural warmth that puts you at ease from the moment you walk in.
Her care and compassion are evident in everything she does. Treatment is prompt and her follow-up is thorough. Cannot recommend her enough!
Trygg
Lege: Shafi Ullah SkrevetTar seg god tid, smiler, lytter og stiller spørsmål. Følte meg sett og ivaretatt. Anbefales på det sterkeste!
Trygg
Lege: Shafi Ullah SkrevetSer pasienten, er blid, imøtekommende og hyggelig, viser respekt, lytter, er interessert, stiller gode spørsmål og gir gode råd, er hjelpsom, meget faglig dyktig og har god innsikt.
Ung, men flink
Lege: Kimmi Thi Ta SkrevetVeldig fornøyd. Anbefaler sterk denne dama. Flink med oppfølging. Hun er veldig direkte!!! Men på en forståelsefull måte. Mamma er veldig fornøyd. Fått stor hjelp av henne. Jeg står allerede på venteliste.
Jeg anbefaler deg ikke
Lege: Kimmi Thi Ta SkrevetLegen stoler bare på testene. Hun lyttet ikke engang på lungene mine da jeg hostet. Er en sykemelding virkelig alt som trengs? Sønnen min føler seg fortsatt uvel. Det finnes ingen annen behandling enn medisiner. Jeg anbefaler det ikke.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?