Daaeskogen Legesenter

Langelandsvegen 17 6010 Ålesund

Siste vurderinger av behandlere ved Daaeskogen Legesenter

Spesiell og med et (care-face)

Lege: Anders Olav Bjørkavåg Skrevet

"Roper" opp navnet mitt, noe som var neste umulig å høre. Til og med andre pasienter reagerte på det og ga en bemerkende kommentar i stillhet. Lite imøtekommende og virker ikke interessert i det jeg trenger hjelp til. Krysser armene og lener seg bak i stolen og ser helt død ut i ansiktsutrykket. Føler meg ikke velkommen der i det hele tatt. Sender meg til Apoteket og gjør en rask avgjørelse slik at han kan ta med seg kaffikoppen ut for påfyll. Virket nesten som jeg ble jaget ut og ikke fikk mulighet til å snakke mer. Veldig dårlig følelse etter dette besøket. Ble min første OG aller siste time med han igjen.

Ikke interessert i pasienter

Lege: Anders Olav Bjørkavåg Skrevet

Ikke imøtekommende, lite engasjert, dårlig på å gi informasjon og svare på spørsmål man har rundt helsen sin. Uhygienisk kontor. Skulle inn på time for å få undersøkt lunge og anbefalinger av vitamin doser på det jeg mangler og fikk i svar at jeg kan bare dra på apoteket å spør de… ville ikke anbefale menge eller dosering. Anbefaler å styre unna han her! Ikke interessert i å være en god lege

Flink og seriøs

Lege: Michael Aasen Skrevet

Jeg møtte første gang Aasen på legevakten. Han ga et godt inntrykk. Byttet til han som fastlege og har ikke angret i det hele tatt. Opplever at han er tilstede og interessert. Hører på det meg og føler at han grundig og samtidig effektiv. Kjapp med svar på Helsenorge. Jeg får gode svar innen rimelig tid. Det tar ikke lang tid å vente på avtale. Jeg kan ikke si noe annet enn positivt. Anbefaler han på det sterkeste.

Anbefaler ikke

Lege: Michael Aasen Skrevet

Fastlegen fremstår som lite empatisk og uinteressert i pasientens situasjon. Han virker opptatt av å avslutte konsultasjonen raskest mulig, heller enn å lytte og vurdere pasientens behov grundig. Det oppleves som at han mangler vilje til å følge opp komplekse eller langvarige helseproblemer, og heller skyver pasienten videre uten reell hjelp. Dette gir et inntrykk av en lege som prioriterer effektivitet fremfor omsorg og kvalitet i behandlingen.

Likegyldig og empatifattig

Lege: Anders Olav Bjørkavåg Skrevet

Vanligvis så assoierer jeg leger med selvtillit og karisma, han utsråler ingen av delene. Virker ganske usikker til å være en erfaren lege. Veldig byråkratisk av seg og omtrent like empatisk som en robot (før AI kom). Ba meg gå til privatklinikk om jeg ville ha effektiv hjelp, noe som er veldig ironisk for en som har legelønn og fremdeles går med klær det er hull i under legefrakken. Virker fremdeles profensjonell, men offrer pasienttilfredshet når han ikke ser nyanser og får deg til å hoppe igjennom alle ringene før du får den hjelpen som faktisk kan være effektiv