Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Årnes Legesenter
Distrè og vag
Lege: Jarle André Unes SkrevetHan har ikke evnen til å forholde seg til datoer og annen informasjon til tredjepart som f.eks arbeidsgiver/NAV/forsikringsselskap/apotek.
Regn med å måtte tilbake for ny datering/retting av diagnose/info om dosering o.l.
Har veldig vanskelig for å henvise videre til spesialist.
Yndlingslegemiddel: Diclofenac.
Legesekretærene hans er flinke til å rydde opp etter ham, og heldigvis kan man bruke appen HelseRespons for timebestilling da telefontiden er meget begrenset.
Legen jeg var ikke helt fornøyd med
Lege: Roongnapha Plaipetch SkrevetJeg er ganske misfornøyd og skuffende med min fastelegen.
Jeg savnet:
- tillit og god komunikasjon med legen
- punktlighet
- mangel på forståelse
- viste litte interesse etter siste avtalen
Svært godt fornøyd
Lege: Roongnapha Plaipetch SkrevetHun har en rolig, vennlig og behagelig væremåte. Det samme må også sies om de på laboratorium og i resepsjonen, man blir godt ivaretatt hele veien. Oppfatter henne som kunnskapsrik i forhold til lavt stoffskifte. Kommer med sine anbefalinger men lar pasienten ha stor grad av medbestemmelse. Glad for at jeg fikk begynne hos henne :-)
Helt suveren med barn!
Lege: Roongnapha Plaipetch SkrevetMine barn hadde et uheldig møte med en komplett idiot av en lege, de ble skremt å det var panikk hver gang en mann i hvit frakk var synlig. Dro til falch å hun tok seg god tid og de ble trygge og følte seg ivaretatt av henne!
Dyktig
Lege: Roongnapha Plaipetch SkrevetSaklig, ryddig og proffesjonell.
Løsningsorientert.
Medmenneskelig, men duller ikke.
Veldig godt fornøyd med svangerskapsoppfølging!