Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Idungården Legesenter DA
Trygg og god lege
Lege: Marit Rønne SkrevetOpplever Marit som en trygg og god lege. Faglig dyktig, tydelig og omsorgsfull. Har hjulpet meg med flere problemer, og jeg har opplevd å bli tatt på alvor.
Har vanskelig for å tro på mange av de andre vurderingene her. Jeg kunne aldri ha tenkt meg å bytte fastlege.
Ikke av de beste
Lege: Marit Rønne SkrevetMen, heller ikke av de verste. Noe nedlatende og sarkastisk, og kunne med fordel ha vært mer lyttende. Stoler foreløpig på hennes medisinske vurderinger, men er i tvil. Burde hatt litt tid og forståelse for pasientens bekymringer og spørsmål, når hun informerer om alvorlig sykdom. 5 minutter er ikke nok i slike tilfeller. Bytter lege om det ikke blir bedring.
Ikke noe særlig
Lege: Marit Rønne SkrevetKommer til lege med problemer som blir oversett og ikke undersøkt. Arrogant fremtoning. Dårlig inntrykk og har byttet fastlege.
Lite engasjert
Lege: Marit Rønne SkrevetVirker veldig stresset, lite engasjert og vil ha deg ut igjen fra kontoret så fort som mulig. Jeg følte ikke at jeg ble hørt eller tatt på alvor som pasient.
Streset og hører ikke på deg
Lege: Marit Rønne SkrevetFølte at jeg ikke verken ble hørt eller trodd. Hun hadde heller ikke tid til å undersøke ordentlig, da dette var en hastetime, og jeg fikk henvisning videre. Denne henvisningen kunne ta flere uker, og til det svarte hun at "var mitt problem".
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?