Magnat Fastlegesenter AS

Drammensveien 130 B 0277 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Magnat Fastlegesenter AS

En god doktor

Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik Skrevet

Sirill Birkheim Storvik er en veldig god lege. Faglig sterk, innsiktsfull og empatisk. En dyktig lege.. Virkelig..

Empatisk, gir av seg selv. En dyktig lege.

Lege: Annikken Moer Skrevet

Jeg har aldri møtt en så empatisk lege. Hun sendte meg videre til spesialister og jeg fikk hjelpen jeg trengte på alle vis. Beste legen som finnes i Oslo det er jeg ikke i tvil om. Hun ringte til sykehus og hjalp meg også på sine egne fridager. All ventetid er verd denne legen. Hun hjalp meg etter at jeg flyttet fra Oslo, snakket med min nye fastlege.

Veldig god lege

Lege: Sirill Marie Birkheim Storvik Skrevet

har brukt Sirill flere ganger, og er alltid veldig fornøyd. har ofte faatt bestilt time paa dagen, og alle ved legekontoret er blide og hjelpsomme.

Grei nok lege, dårlig sekretær

Lege: Knut Winger Skrevet

Winger er grei nok, ikke den beste, men heller ikke den verste legen. Ikke veldig engasjert. Derimot er timebestilling og slikt vanskelig. Ikke tilgjengelig på epost, lang ventetid og korte tidsrammer for telefonbestilling. Hovedgrunn til at jeg nå skiftet var sekretær.

Oppfølging og personlig omtanke godt utover hva man kan forvente

Lege: Annikken Moer Skrevet

Har vært pasient selv i snart to år, mens resten av familien har hatt henne som fastlege i 5-6 år. Opplever Moer som en lege med genuin omtanke for sine pasienter samtidig som hun er praktisk og realitetsorientert. Får en langt grundigere behandling enn det jeg har opplevd hos noen annen fastlege og stoler fullt og helt på henne. Opptatt av å få frem hele bildet og flink til å stille spørsmål om ting jeg selv ikke alltid har tenkt at kunne være relevant for situasjonen.

Opplever ikke lenger forsinkelser som en ulempe etter at hun flyttet over til Magnat og begynte å ta kun tre pasienter i timen (mot fire før).