Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frøya Legekontor
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Hjalmar Storeide Steinsvåg SkrevetDenne legen er den likeste legen jeg har hatt. Han er bestandig blid,flink til å lytte og virker aldri stresset :))) han er å blir den beste :))
i trygge hender
Lege: Bodil Hagen Sægrov Skrevetfår alltid god hjelp. alltid lenge å sitte på venterommet, men det er fordi hun bruker den tiden hver enkelt trenger, og da synes jeg det er helt greit å vente. bedre det enn rett inn og like fort ut!!!!!!!!!!!! føler meg stort sett i gode hender og føler vel jeg ikke kunne fått bedre hjelp enn hos Bodil. Setter veldig stor pris på all den hjelpen jeg får og har fått.
God lege
Lege: Bodil Hagen Sægrov SkrevetBlid og hyggelig, får meg til å slappe av, til å stole på, gode vurderinger
Kunnskapsrik, men ikke bra på informasjon.
Lege: Bodil Hagen Sægrov Skrevet
Rolig og behagelig lege, men lang ventetid på venteværelset, ofte bortimot en time.
Virker nok kunnskapsrik, men dårlig til å formidle informasjon til pasienten, noe som gir unødig usikkerhet og utrygghet. Kan nok faget sitt, men synes diagnostiseringen burde gjøres mye raskere og mer effektiv ved å gå grundigere til verks med en gang symptomene oppstår. Ville spart pasienten for mye. Men det er nok få fastleger som engasjerer seg fort og grundig.
helt topp lege
Lege: Hjalmar Storeide Steinsvåg SkrevetHan er en lege som hører på deg, han kan jeg prate om alt. Han dømmer ingen. Han er å blir den beste legen