Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS
Superlegen
Lege: Torkel Mohn SkrevetHar hatt Mohn i alle de år og han har alltid vært oppmerksom, interessert og tillitsvekkende. Han tar seg tiden selv om det er mange på venterommet og vet godt om min situasjon og hva vi kan gjøre for å løse problemene mine. Han legger opp behandlingsplan, henviser, purrer på henvisningene slik at jeg skal få hjelpen jeg trenger, følger opp og er rett og slett helt fantastisk. Tidenes fastlege som får meg til å føle meg trygg og ivaretatt.
Alltid presis og oppdatert
Lege: Bjørg Aadahl SkrevetLegen følger alltid opp det hun sier. Er alltid presis i forhold til bestilt time. Hun er kunnskapsrik og behjelpelig med både små og store problem.
En super lege!
Lege: Torkel Mohn SkrevetTorkel er alltid interessert, han er grundig og tillitsvekkende. Han har god tid, og han følger opp.
Veldig bra
Lege: Bjørg Aadahl SkrevetMeget fornøyd, realistisk bra lege. Oppegående jordbær. Gode råd. Lite "dall", rett på sak. Jeg har stor tillit til legen
Slik skal en fastlege være
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetHar hatt jakob i mange år og opplever han som en ryddig fagperson. God kommunikasjon og struktur på besøket. Ved behov konsulterer han med andre leger. Føler meg alltid godt ivaretatt når jeg er hos han og anbefaler han på det sterkeste.