Gløshaugen legesenter AS

Telefonnummer400 01 223400 01 2 ...
Richard Birkelands veg 5 7034 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS

En god lege med god holistisk forståelse

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Bjertnæs var min lege under hele studietiden, og jeg brukte han til alle slags plager og symptomer. Jeg fikk ble veldig godt behandlet og imøtekommet den gangen jeg oppsøkte han i forbindelse med psykiske problemer, hvor han tok på seg rollen som sjelesørger en kort stund.

Han er kjapp, ryddig og forståelsesfull, han er en "no bullshit" guy!

Dyktig lege for studenter som kan komme utfor psykiske og fysiske vondter typiske for studietilværelsen.

Tar seg ikke tid og er ikke forberedt

Lege: Bjørg Aadahl Skrevet

Jeg har vært hos Bjørg flere ganger det siste året av ulike årsaker. Jeg opplever at hun er vanskelig å få tak i, og jeg blir alltid sittende å vente på venterommet minst en halv time før jeg får komme inn til henne. Da opplever jeg henne som svært kjapp og rushende, og hun tar seg ikke tid til å høre på hva jeg har å si. Etter 5 minutter inne hos henne, kan hun be meg gå, uten at jeg føler jeg har fått sagt/forklart henne situasjonen min. Jeg opplever også at hun ikke er forbedret til timene våre; eks: Jeg var syk over en lengere periode, og var da inne hos henne flere ganger for sjekker. Hver gang husket hun ikke igjen hva vi snakket om sist, hvorfor jeg var der, og hadde ikke innhentet svar på mine prøver. Følte meg ikke ivaretatt hos henne i det hele tatt. Følte heller ikke at hun tok sykdommen min på alvor. Hun gir heller ut sykemelding/medisin uten å sjekke ordentlig opp hva jeg feiler. Vil ikke annbefale henne som lege.

Synes også resepsjonistene på Gløs Legesenter er lite servicevennlige og hjelpsomme.

Fantastisk dyktig dame!!

Lege: Katrina Forberg Aasen Skrevet

Super fornøyd med denne legen.
Super oppfølging og tar deg seriøst.
Gir seg ikke før hun har svar.
God på oppfølging på både nett og under timene.
Går aldri ut derifra som et spørmålstegn.

Kommer aldri til å skifte lege igjen.

OK, kjapt og greit

Lege: Jakob Petter Bjertnæs Skrevet

Får alltid time på dagen.
Kjapp og grei kommunikasjon. Svarer utfyllende, tar prøver og gir rask tilbakemelding.

Effektiv og trivelig

Lege: Torkel Mohn Skrevet

Har hatt han de 6 årene jeg studerte i Trondheim. Har vært innom med litt av hvert. Han har alltid vært effektiv, men samtidig tatt seg tid å gjøre det på en slik måte at jeg føler meg ivaretatt. Han har en noe uhøytidelig stil, som har passet meg svært godt. Han har også hatt mulighet til å presse meg inn på dagen, om det har vært noe som hastet. Skulle gjerne hatt en liknende lege i Oslo.