Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS
Fantastisk fastlege
Lege: Katrina Forberg Aasen SkrevetLyttende, behagelig væremåte, føler at man blir tatt på alvor. Faglig veldig flink.super til å forklare.
Dyktig fastlege
Lege: Katrina Forberg Aasen SkrevetHvis du ønsker en fastlege som bryr seg, velg Katrina. Hun tar seg den tiden som trengs, hun sjekker opp ting og sender melding i etterkant av legetimen med det hun har funnet ut av. At hun tar seg tid til å gjøre en grundig jobb med hver pasient, gjør at man av og til må vente litt ekstra på legetimen. Men heller en god lege med litt venting enn en som ikke gjør de undersøkelser som er nødvendige. Anbefales på det sterkeste.
Dårligste behandlingen ever
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetLegen tar imot alt for mange pasienter per dag, tredje besøk hos denne leger og det er verre for hver gang.
Vi rakk så vidt si en setning, ventet over 40 min, fikk så vidt 3 min med legen. Han var sløv med å undersøke meg ordentlig. Behandlingen kom ikke til apoteket i tide. Brukte nesten en hel formiddag på å få noe behandling.
Anbefales overhodet ikke!!
Bra og hyggelig lege
Lege: Bjørg Aadahl SkrevetDyktig lege, med glimt i øyet. Opplever alltid timene som muntre. Får oppfølging og de henvisningene jeg trenger, og god tilbakemelding via sms på prøvesvar osv. Anbefaler Bjørg!
Respektfull og kunnskapsrik
Lege: Torkel Mohn SkrevetMohn er en lege som behandler en med respekt, gir god informasjon, er positivt uhøytidlig og kunnskapsrik.