Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gløshaugen legesenter AS
Tok meg på alvor
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetJeg hadde Bjertnæs som fastlege i 5 år mens jeg studerte i Trondheim, og jeg hadde bare gode erfaringer. Meg hjalp han utmerket å starte prosessen med prolapsoperasjon, og ikke minst tok han meg 100% på alvor da jeg forklarte at jeg hadde gravd meg helt ned med sosial angst og depresjon, og fikk meg inn på Østmarka på veldig kort tid. Han var også veldig støttende og oppmuntrende da jeg bare så skyer, i den tiden. Så stor takk til Jakob. Forstår at noen personer vil kunne oppleve han som kald og stresset, fordi han helt klart ønsker å være effektiv. Det skyldes at det er en drøss andre pasienter som venter på å komme inn. Men man kan ikke klage på lang ventetid, samtidig som man klager på at legen stresser. Jeg opplevde han aldri som stresset selv.
Fantastisk fastlege
Lege: Katrina Forberg Aasen SkrevetHar hatt Aasen i flere år. Er så fornøyd med henne at jeg byttet legesenter når hun begynte i ny jobb i annen kommune. Jeg føler meg ivaretatt. Hun er lyttende, løsningorientert, empatisk og kunnskapsrik. Hun er tydelig og jeg er aldri usikker når legetimen er ferdig. Følger alltid opp når det er behov.
Ser hele pasienten
Lege: Jakob Petter Bjertnæs SkrevetEffektiv og bra fastlege. Ser hele pasienten. Lytter etter og er løsningsorientert. Er flink til å informere og lære 😊
Fantastisk!
Lege: Katrina Forberg Aasen SkrevetBedre fastlege tror jeg ikke finnes. Lyttende, oppmerksom, kunnskapsrik, nøye og tilstedeværende er bare noen av ordene som beskriver henne. Trygt og ha hennes som min og barnas fastlege! 🙂
Klok og omsorgsfull
Lege: Helle Kristine L'abée-Lund SkrevetHelle har vært familiens fastlege i mange år. Hun tenker på hele familien, og er meget dyktig.
Føler at hun virkelig bryr seg.
Hun har lang erfaring og vet hva som virker, samtidig som hun ikke er redd for å prøve noe nytt.
Selv om det tar litt tid å få ordinær time, er det verdt det. Hun er forøvrig alltid tilgjengelig på kort varsel hvis det er noe som haster.
Full score hos fra oss.