Danmarksplass Legesenter AS

Pb 2346 5824 Bergen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Danmarksplass Legesenter AS

Super fastlege.

Lege: Gunnhild Therese Olsen Skrevet

Jeg har vært utrolig fornøyd med denne legen. Hun er varm, snill og veldig forståelsesfull. Hun tar seg alltid tid til å lytte, forklarer ting på en rolig og faglig trygg måte, og man føler seg virkelig sett og ivaretatt som pasient. Jeg har alltid følt meg trygg på vurderingene hennes, og opplever henne som svært dyktig og engasjert. En lege som virkelig bryr seg! Anbefales på det varmeste.

Uprofesjonell og nedlatende

Lege: Henrik Straume Skrevet

Aldri skrevet anmeldelse av denne karakter tidligere, men etter nok et besøk hos denne legen ble jeg raskt påminnet hvor uprofesjonell og lite kunnskap han har.

Virker ikke å lytte når man snakker, og er mer interessert i å snakke om privatlivet mitt, enn om smertene jeg ønsker utredning for.

Det sitter langt inne å skrive enn slik anmeldelse, men jeg er sjokkert over hvordan denne legen opptrer, og vil fraråde andre å oppsøke han.

Empatisk og effektiv

Lege: Siren Haugland Skrevet

Veldig god fastlege som er god til å lytte og komme med konkrete forslag og råd. Er også rask på å svare på ekonsultasjoner og prøvesvar.

Lat og lite hyggelig

Lege: Anna Jørdre Skrevet

Har vært hos henne et par ganger når min fastlege ikke har vært tilgjengelig og har aldri hatt en god opplevelse hos henne. Hun er sur og veldig lite interressert i å hjelpe deg med noe. Får beskjed om å se det ann og komme tilbake. Virker rett og slett som hun ikke liker jobben sin eller folk. Ville aldri hatt henne som fastlege

En helt unik fastlege

Lege: Anna Jørdre Skrevet

Andre leger kan lære av Anna, hun er helt fantastisk - Hun lytter virkelig på pasienten og deres behov og er alltid imøtekommende og snill. En god trygghetsfølelse. Hun er den beste legen jeg noensinne har hatt.