Strinda Legesenter AS

Vegamot 8 B 7049 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Strinda Legesenter AS

Flink til å se oss og hva vi trenger

Lege: Liv Løvaas Skrevet

Har alltid tid til å lytte, Kunnskapene og roen hun innehar, gjør at vi som pasienter føler oss godt ivaretatt.

Trygg og empatisk

Lege: Kristine Rød Ekle Skrevet

Hun har virkelig vært en flott lege, og det var trist når jeg flyttet fra Trondheim og måtte bytte lege. Hun er veldig flink til å lytte og høre på hva man har på hjertet, og tar det mentale like seriøst som det fysiske.

Spesielt god kunnskap om problemer som opptar en ung dame, og hadde mye erfaring med de problemene jeg kom til henne med. Anbefaler veldig!

Beste fastlegen

Lege: Marte Ulvestad Riseth Skrevet

Som alle andre her skriver så er Marte også den beste fastlegen jeg har hatt. Mitt første møte med henne var i forbindelse med psykisk helse og jeg hadde aldri forventet å bli lyttet til og oppfulgt i like stor grad som det jeg ble. Jeg følte meg hørt, sett og tatt på alvor. Marte er en stor grunn til at jeg fortsatt lever i dag. I møter i ettertid grunnet fysiske plager har jeg alltid blitt tatt svært seriøst, og jeg får alltid den hjelpen jeg trenger. Marte fremstår alltid som et utrolig varmt og omtenksomt menneske. I tillegg kan hun selvfølgelig også virkelig det medisinske

Ulv i fåreklær

Lege: Kristine Rød Ekle Skrevet

Dette er den desidert verste legen jeg har hatt. Har tidligere hatt lege som ikke fulgte opp prøvesvar, men denne legen motarbeidet meg som pasient og det er mye verre. Hun satt og jattet med/ lekte at hun var empatisk under konsultasjonene og vi ble enige om videre behandling. Opplevde gjentatt ganger at hun gjorde noe helt annet enn det vi hadde blitt enige om. Det virker svikefullt når hun sier noe under konsultasjonen, men gjør noe helt annet så snart konsultasjoen er over. Har opplevd at hun har gått inn i kjernejournalen min etter at jeg byttet fastlege. Hun var så frekk at hun skrev at jeg hadde samtykket selv om jeg ikke har snakket med henne etter byttet ....

Kunnskapsrik og interessert. Ser pasientens behov

Lege: Elisabeth Hetle Skrevet

Jeg gikk hos Elisabeth i den værste perioden i mitt liv. Var skikkelig langt nede og psyksisk syk. Elisabeth ga meg rett og god hjelp. Hun forsto at jeg var sliten og ga meg rask og rett hjelp uten at det tok 2000 timer. Møtt mange leger og psykologer i mitt liv så vet at de fleste er ikke like god som Elisabeth. Takk for hjelpen i den sårbare perioden.