Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kalvskinnet legesenter
Skuffende..
Lege: Ingebjørg Hermstad-Pedersen SkrevetJeg fikk Dr.Hermestad som min nye fastlege da han sluttet i august 2017. Jeg har slitt med kroniske smerter fra diverse operasjoner og prosedyrer og står dessverre på sterke morfinpreparater for å kunne fungere og arbeide som et noenlunde normalt menneske. Jeg følte meg ikke hørt, trodd på eller forstått under de 2 timene jeg hadde med Dr.Hermestad. Jeg følte med som en pillemisbruker og ble faktisk nektet smertelindring etter jeg ble utskrevet av sykehuset med store smerter. Veldig skuffende. Min funksjons og arbeidsevne er redusert med 60-70% grunnet manglende forståelse og kunnskaper. Det er synd at "dagens" leger har slike fordommer mot visse typer smertestillende og ikke er mer forståelsesfulle, samt mangler kunnskap om kroniske smerter. Hvis du har kroniske smerter/betydelige, uavklarte, diffuse smerter, vil jeg ikke anbefale denne legen.
Bytter aldri fastlege!
Lege: Tom Andreas Ekle SkrevetHan er imøtekommende, empatisk, og faglig dyktig++. Jeg er veldig glad for at han er fastlegen min og kommer aldri til å bytte.
Ubeskrivelig flink, inkluderende og proff i sitt yrke.
Lege: Tom Andreas Ekle SkrevetDette må nok være den beste legen i Trondheim by. Så forståelsesfull, bedagelig og flink. Du føler deg virkelig hørt og tatt på alvor. En tryggere lege skal man lete lenge etter. Terningkast 6!
Særdeles godt inntrykk
Lege: Tom Andreas Ekle SkrevetJeg har byttet fastelege til Tom Andreas og er strålende fornøyd; han er blid, lytter og er omtenksom på en ekte måte. Han er veldig lett å kommunisere med, så jeg føler virkelig at jeg har gjort et godt valg denne gangen!
Ser deg
Lege: Hanna Helgetun Krogh SkrevetVil ikke bytte denne legen mot alt i verden. Sitter ikke å bare skriver, spør, lytter, gjentar for å forsikre at hun har oppfattet riktig. Undersøker, beroliger, henviser, yter ekstra via egen akupunkturbehandling.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?