Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ranheim Legesenter
Tar deg ikke helt på alvor
Lege: Olav Aas SkrevetOpplevde Olav som en god lege i starten, men etter hvert har kommunikasjonen oss imellom blitt dårligere og dårligere. Føler ikke han tar meg helt på alvor de gangene jeg er der. Avventer ofte heller enn å undersøke enkle problemstillinger. Må ofte vente lenge på venterommet før timen, gjerne opp i 50 min.
Dårlig opplevelse
Lege: Olav Aas SkrevetMåtte bytte lege etter ikke kort tid. Jeg ble ikke møtt med respekt ut ifra hva jeg trengte. Følte jeg ikke ble hørt og tatt alvorlig i situasjonen jeg var i.
Empatisk og kunnskapsrik
Lege: Karl Ulvan Hilt SkrevetJeg har hatt Karl som fastlege i mange år, og jeg har hatt ganske mange legebesøk i løpet av de siste årene. Jeg blir alltid møtt med omsorg og trygghet, uansett om jeg kommer med et lite problem eller en større bekymring. Han har bred kunnskap, og er samtidig flink til å henvise videre hvis han mener at det er nødvendig. Jeg føler meg trygg på at jeg får den hjelpen jeg trenger og er veldig fornøyd med Karl som fastlege.
Nydelig fastlege!
Lege: Karl Ulvan Hilt SkrevetHele familien har hatt Karl som fastlege de siste årene, og det er vi veldig fornøyd med! Jeg skal iallefall aldri bytte. Han er interessert, lyttende, empatisk og tar seg tid til deg. Stikk motsatt av de som jobber i resepsjon og på lab der. For noen så sure og arrogante folk (både på telefon og når du møter dem personlig) skal man lete lenge etter.
Men tommel opp for Karl, han er bra!
Trygg og kunnskapsrik!
Lege: Marthe Sand Skjelbred SkrevetEr veldig fornøyd med henne som fastlege for meg selv og mine barn. Vi blir alltid tatt godt imot og hun lytter til våre bekymringer.Hun er alltid imøtekommende og trivelig. Er imponert over hvor mye kunnskap hun har.En fastlege å anbefale!!