Bjørnsletta Legesenter

Telefonnummer 22 51 06 60 22 51 06 ...
Ullern alle 28 0381 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Bjørnsletta Legesenter

Veldig sympatisk og hyggelig

Lege: Jan Olav Sørdal Skrevet

Hyggelig og grei lege, virker som han oppriktig vil det beste for pasienten. Byttet fordi kommunikasjonen med legesekretærene fungerte dårlig.Vanskelig å få time, motvillige til å sette opp time, når jeg sendte bestillinger via internettfunksjonen fulgte de den ikke opp. Fikk vite at det ikke gjaldt akutte tilfeller, jeg hadde opplyst at det gjaldt reseptfornyelse. Akutt? Neppe. Hadde ikke dette fungert så dårlig ville jeg aldri ha byttet for Sørdal var virkelig en bra lege. Grunnen til at det blir dårlig helhetsvurdering er derfor ikke han men sekretærene.

Flott lege

Lege: Diako Hamedi Skrevet

Han møter deg alltid med et smil om munnen.
Han tar deg på alvor og føler med deg!
Utrolig flink til å henvise videre.
Veldig flink med barn.
Tipp topp tomme opp

Empatisk, lyttende og forståelsesfull

Lege: Diako Hamedi Skrevet

Hamedi er en lege jeg absolutt vil anbefale. Han tar deg på alvor, lytter og gjør det han kan for å hjelpe. Han henviser deg raskt videre ved behov. Ser noen har kommentert språkproblemer, men det er ikke noe problem.

Veldig flink lege

Lege: Diako Hamedi Skrevet

Men man må spørre hvis det er noe man lurer på.

Svarer direkte, så hvis du ikke tåler å høre sannheten bør du gå et annet sted.

Fantastisk

Lege: Jan Olav Sørdal Skrevet

Dr. Jan Olav Sørdal er en fantastisk lege. Han tar seg god tid til pasienten sine. Klarer alltid å presse inn akutte tilfeller på bekostning av sin egen lunsj. Forklarer slik at man forstår, bruker ikke en gjeng med lege terminologi. Jeg anbefaler han til alle. Har ikke noe negativt å si om han. Har brukt han som fastlege i 10 år.