Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nesttuntorget legesenter
Kunnskapsrik og imøtekommende
Lege: Mats Anthony Baker Nordbø SkrevetDyktig ung lege som lytter til pasient og følger opp på en fin måte. Informerer og forklarer på en forståelig måte evt diagnose.
Hyggelig og inngir tillit .
Flink, men aldri tilstede
Lege: Oddbjørn Bertheussen SkrevetMan er heldig om man treffer på han, er nesten alltid en vikar…
Han er veldig hyggelig, men usikker på rådene man får.
Trygg og tillitvekkende.
Lege: Tarjei Innvær Mjelstad SkrevetMjelstad inngir tillit. Faglig virker han sikker og kunnskapsrik. På det menneskelige plan er han empatisk og lytter til deg.
Om du har spørsmål, gir han svar til å forstå.
Jeg har også vært følge for mine gamle foreldre, og han tar seg god tid til å forklare ting for dem.
God forståelse, hurtig reaksjon
Lege: Khoa Duong SkrevetTakket være dr.Duongs klare forståelse for min bekymring (lav puls 35, svimmelhet og tretthet) ble Haukeland Akutt varslet, og jeg møtte opp et kvarter senere. Tre dager senere sitter jeg her hjemme med inn-operert pacemaker, etter en «total AV-blokk». Takk til et fantastisk sykehus-opphold, og ikke minst til dr. Duong !
Alltid i godt humør og hjelpsom
Lege: Live Arnesdotter Isane SkrevetLive er alltid imøtekommende uansett hva det gjelder. Hun lytter, viser forståelse og tar seg tid til både små og store problemer. Veldig fornøyd med Live som min nye fastlege!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?