Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Varhaug helsesenter, legekontoret
Lytter til Pasientens problem
Lege: Mari Grove SkrevetJeg har hat Mari Grove som Vikar for min fast lege, hun tok tak i mine problemer som ble avfeid av fastlegen, som bare gav meg smertestillende og blodtrykk medisin,så derfor har har jeg byttet fastlege, til Mari Grove.
Fantastisk fastlege
Lege: Ole Fossen SkrevetHan må være den beste fastlegen jeg har vært borti. Han legger ikke skjul på ting som må endres og tar deg som pasient på alvor dersom det er noe. Har tar seg god tid til hver pasient og behandler pasientene med respekt.
En svært god lege
Lege: Ole Fossen SkrevetGrundig og forståelsesfull person som tar bekymringer på alvor. Henviser til spesialister dersom det trengs.
Dyktig og oppmerksom.
Lege: Monica Elisabeth Iversen SkrevetOpplever at Monica tar seg tid til å høre ferdig hva som er problemet, og er oppmerksom og omsorgsfull.
Hun setter seg inn i behandling du har fått av vikarer før du kommer inn, slik at hun allerede kjenner tilfellet.
En flink og positiv lege.
Savner henne fortsatt
Lege: Monica Elisabeth Iversen SkrevetHatt henne som lege I Varteig, og hun ga meg et nytt liv . Savner henne fortsatt. Heldige er de som har henne.