Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Øvre Nydalen Legesenter AS

Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Om

Velkommen til Øvre Nydalen Legesenter – et nyetablert medisinsk senter i hjertet av Nydalen. Hos oss kan du finne din nye fastlege i våre romslige og nyoppussede lokaler.

Med 6 erfarne fastleger og et team av 3 dedikerte helsesekretærer, streber vi etter å tilby den beste helsetjenesten for deg og din familie.

For oss er hver pasient unik. Du vil bli møtt av vennlige fastleger som ikke bare har bred faglig kompetanse, men også et oppriktig ønske om å ta vare på deg og din helse.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig fått null-hjemmel, noe som betyr at hun for tiden har god kapasitet:

Dr Arezou Malekshahian

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Supportive & empathetic

Lege: Alexander Brana Rosic Skrevet

I have been a patient of Alexander for over a year. He is a competent and friendly doctor that listens to your needs and concerns. He takes action and is flexible. Alexander has excellent communication skills; he manages to convey the message across with empathy and care. I highly recommend him as a fastlege.

Endelig Sett og hørt!

Lege: Alexander Brana Rosic Skrevet

Endelig føler jeg meg sett og hørt av legen min, og har blitt tatt på alvor fra første time jeg hadde hos Alexander!
I tillegg føler jeg meg helt trygg på hans vurderinger da han alltid undersøker ekstra for å være helt helt sikker. En lege med både empati og sjarm! Anbefales på det sterkeste, dersom du ønsker en lege som både kan og vil, ditt beste!

En fastlege i særklasse

Lege: Alexander Brana Rosic Skrevet

Jeg har vært pasient hos Alexander og har alltid opplevd ham som svært dyktig, kunnskapsrik og grundig. Han tar seg tid til å lytte, stiller gode spørsmål og gir gjennomtenkte vurderinger. Jeg føler meg alltid sett og tatt på alvor, uansett hva jeg kommer med.

Kort sagt en lege som kombinerer faglig trygghet med god kommunikasjon og et oppriktig engasjement for pasientene sine.

Highly recommended

Lege: Alexander Brana Rosic Skrevet

Very professional and attentive doctor who is taking the time to understand the situation and acts swiftly. Great experience!

Kunnskapsrik og imøtekommende

Lege: Alexander Brana Rosic Skrevet

Alexander følger opp pasientene sine og er alltid oppdatert på forskning, og ny kunnskap. Har hjulpet meg med riktige henvisninger og lure medisiner på problemer andre leger ikke har klart å finne ut av. Hyggelig og imøtekommende, og man føler virkelig man er i trygge hender. Anbefales!