Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Øvre Nydalen Legesenter AS

Logo for Øvre Nydalen Legesenter AS

Om

Velkommen til Øvre Nydalen Legesenter – et nyetablert medisinsk senter i hjertet av Nydalen. Hos oss kan du finne din nye fastlege i våre romslige og nyoppussede lokaler.

Med 6 erfarne fastleger og et team av 3 dedikerte helsesekretærer, streber vi etter å tilby den beste helsetjenesten for deg og din familie.

For oss er hver pasient unik. Du vil bli møtt av vennlige fastleger som ikke bare har bred faglig kompetanse, men også et oppriktig ønske om å ta vare på deg og din helse.

Er du på utkikk etter ny fastlege? En av våre dyktige leger har nylig fått null-hjemmel, noe som betyr at han for tiden har god kapasitet:

Dr Alexander B. Rosic

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Imøtekommende og lyttende

Lege: Magnus Espolin Johnson Skrevet

En av de beste fastlegene jeg har vært borti. Imøtekommende og varm. Tar en på alvor og sjekker ut når det er noe som oppstår. Følte alltid at han hadde tid til å lytte og gjøre tiltak. Fantastisk lege!

Lyttende, tilgjengelig og meget profesjonell

Lege: Arezou Malekshahian Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med min fastlege, Arezou. Hun er lyttende, tilgjengelig og tar seg alltid tid til å forstå meg og mine behov. Hun leser og følger opp det jeg skriver på Helsenorge, og møter meg med både forståelse og oppriktig interesse for å hjelpe meg med å forbedre helsen min.

Etter erfaringen med min forrige fastlege, som ikke engang tok seg tid til å lese bakgrunnen for hvorfor jeg bestilte time, er forskjellen enorm. Arezou er rett og slett 1000 ganger bedre. Hun gjør at jeg føler meg ivaretatt, trygg og sett som pasient.

Jeg setter stor pris på den genuiniteten og profesjonaliteten hun viser – og kan varmt anbefale henne til andre.

Usympatisk og overfladisk

Lege: Alexander Brana Rosic Skrevet

Da min tidligere fastlege sluttet ble jeg nødt til å bytte fastlege og fikk da Alexander.
Etter fastlege bytte hadde jeg av ulike grunner behov for helsehjelp. Jeg har frem til dette møte følt meg ivaretatt, sett og hørt når jeg har hatt behov for hjelp av fastlege, men etter timen hos Alexander gikk jeg for første gang ut med en vond klump i magen, og følelsen av å bli latterliggjort.
Han virket ikke å bry seg om meg eller mine utfordringer.
Å Dessverre var dette møte så ubehagelig at jeg ikke lenger føler meg trygg på å gå til min fastlege om jeg skulle få helsemessige utfordringer, da jeg er redd for å bli mottatt på en slik måte igjen.
Jeg kommer til å bytte fastlege.

Hei,
Takk for at du deler din opplevelse. Jeg blir lei meg for å høre at du følte det slik, for det er aldri min hensikt at noen skal gå fra timen med en vond følelse. Som fastlege ønsker jeg å være en trygg støtte for mine pasienter, der alle skal oppleve å bli møtt med respekt, omtanke og åpenhet.

Jeg setter pris på tilbakemeldinger som denne, da de hjelper meg til å bli en bedre lege for dem som velger meg som fastlege.

Vennlig hilsen
Alexander

Besvart av Alexander Brana Rosic

Dyktig fastlege med god energi!

Lege: Alexander Brana Rosic Skrevet

Alexander er ein fantastisk fastlege – kunnskapsrik, imøtekomande og dedikert. Han lyttar, tek seg tid og formidlar trygghet med sin rolige og positive veremåte. Eg har vore heldig å ha han som vikarlege det siste halvåret, og er svært glad for å få han som fastlege vidare. Han er fagleg sterk, flink til å finne gode løysingar og har eit ekte engasjement for pasientane sine. Eg anbefaler han på det varmaste.

Genuine and thorough

Lege: Arezou Malekshahian Skrevet

I recently saw Dr Arezou for myself and my 3 year old daughter. She was very gentle and caring with my daughter. She has a lovely manner with children. As for myself, she was willing to explore multiple avenues to try and pinpoint the cause of my illness. I trust her guidance and recommend her professional care.