Øvre Nydalen Legesenter AS

Sandakerveien 138 0484 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Fantastisk lege

Lege: Magnus Espolin Johnson Skrevet

Føler jeg har trukket vinnerloddet da jeg fikk Magnus som fastlege i Oslo.
Veldig forståelsesfull, løsningsorientert og lyttende.

Varm og imøtekomande

Lege: Arezou Malekshahian Skrevet

Arezou er ein fantastisk fastlege som eg valde litt tilfeldig, men det er ei avgjerd som eg ikkje har angra på. Ho framstår trygg både fagleg og som person. Løysingsorientert, og dyktig med barn. Heilt nytt og moderne legesenter. Eg kan trygt tilrå ho til andre som vil ha ein ung og oppdatert lege.

Løsningsorientert og grundig

Lege: Frøydis Blaker Aasbø Skrevet

Har hatt henne som fastlege siden hun begynte på gamle Kringsjå legesenter og har alltid vært fornøyd med hvordan hun behandler meg, både med hensyn til mellommenneskelige relasjoner og som behandler. Lytter, er løsningsorientert og grundig.

Lite tilgjengelig

Lege: Frøydis Blaker Aasbø Skrevet

Etter at min forrige fastlege gikk av med pensjon overtok Frøydis meg på sin liste. Det er svært vanskelig å få time og lang ventetid. Det er ikke videre god kundeopplevelse at de ikke har bemannet ekspedisjon og at man bare må vente utenfor kontordøren, uten å registrere ankomst. Fremstår som en legelistefabrikk. Til tross for at Frøydis fremstår som en dyktig lege, holder ikke det for å beholde meg.

Engasjert og empatisk

Lege: Arezou Malekshahian Skrevet

Arezou er en engasjert og empatisk fastlege. Hun er god å prate med, kunnskapsrik, og ønsker å finne ut av ting. Hun er desverre vanskelig å komme i kontakt med, men usikker på om det er legekontoret som står bak eller henne.