Øvre Nydalen Legesenter AS

Sandakerveien 138 0484 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS

Påliteleg og kunnskapsrik

Lege: Magnus Espolin Johnson Skrevet

Eg har verkeleg tillit til Magnus. Han har vist seg å vere ein påliteleg fastlege, og eg føler meg trygg på han. Han er ung og oppdatert på den nyaste kunnskapen innan medisin, og tek seg tid til å forklare ulike alternativ og prosedyrar på ein forståeleg måte. Det er tydeleg at han bryr seg om å gi meg best mogleg behandling, noko eg set stor pris på.

Eg har full tillit til hans faglege- og menneskelege kompetanse, og er takknemleg for å ha Magnus som fastlege.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Magnus Espolin Johnson Skrevet

Magnus Espolin Johnson fremstår som en utrolig god lege. Han er vennlig og lytter helt på ordentlig til det man sier, og gjør deretter vurderinger som man føler seg trygg på. Jeg har også vært hos ham med mine barn, og han var veldig fin med dem også. Kan anbefales!

Dyktig og empatisk

Lege: Sverre Enkerud Skrevet

Inngir trygget og empati, grundighet og profesjonalitet. Ser hele mennesket og er god til å kommunisere.

Veldig fornøyd

Lege: Magnus Espolin Johnson Skrevet

Han tar seg alltid god tid og han gir et veldig godt inntrykk, hvordan han unngår kø på venteværelse er et under 😄

Ung, sympatisk og dyktig

Lege: Magnus Espolin Johnson Skrevet

Kan absolutt anbefale Magnus som fastlege. Han satser fullt og ser fram til en lang yrkeskarriere som fastlege. Han er flink til å lytte og setter seg raskt inn i pasientens problem.