Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS
Beinhard
Lege: Tonje Elin Høgdahl Mysen SkrevetTonje er beinhard med folk med ekstrem utmattelse/ME. Hun kommer med masse mistenkeliggjørende kommentarer, som føltes sårende.
Jeg klarte ikke gå 30 meter engang uten å bli mye dårligere, og da jeg ble gravid presset Hun gjennom at jeg skulle jobbe likevel. Det gikk ikke lenger. Så fikk jeg baby, og det sekundet permisjonen var over skulle jeg delta på "raskere tilbake" (til jobb) med babyen. Dette selv om jeg ikke kunne gå trappene i rekkehuset, og aldri var frisk nok til å handle selv, gå ut med søppel, hente post eller gå trilleturer med sønnen. Det var "forbudt" å ta raskere tilbake via telefon. Jeg var så utmattet at jeg trodde jeg skulle kollapse. Det var ingen nåde. Raskere tilbake skulle gjennomføres koste hva det koste ville. Jeg gjenopplever denne mistenkeliggjøringen stadig vekk dessverre.
Aldri tilgjengelige
Lege: Arezou Malekshahian SkrevetJeg aldri sett henne eller hørt fra henne. Når man bestiller time, sitter vikar foran deg. Men fastlegen er alltid borte. Aldri anbefale henne
Egenrådig.
Lege: Arezou Malekshahian SkrevetHun er helt udugelig. Man får ikke den hjelpen man ber om. Som et eksempel så var jeg hos henne for å få henvisning til spesialist. Etter 3 måneders ventetid hadde jeg fremdeles ikke fått time. Det viste seg at hun hadde glemt å sende henvisning. Når jeg gjorde henne oppmerksom på dette ble hun uforskammet.
Ansvarlig, dyktig og omsorgsfull
Lege: Tonje Elin Høgdahl Mysen SkrevetJeg har hatt Tonje Mysen som fastlege i over 10 år og hun er pasientenes beste forkjemper og ambassadør i et kronglete helsesystem. Det er ikke en problemstilling hun ikke tar tak i og hun er en god og engasjert fastlege med både kunnskap om psykisk helse og somatikk. Anbefaler henne på det sterkeste selv om det til tider kan være vanskelig å få time der og kommunikasjonen med forværelset kunne vært bedre.
Har ikke tid
Lege: Frøydis Blaker Aasbø SkrevetFrøydis gir inntrykk av at hun forsøker å presse så mange pasienter som mulig inn i avtaleboken. Dette er en gjenganger flere har uttrykt misnøye ved. Det er forståelig at en lege tjener til livets opphold ved å behandle flest mulig, men til hvilken pris for pasienten?
Piller og hvile er ikke løsningen på alt, velmenende ord like så. Handling og noe mer tid kunne vært på sin plass.
Anmeldelse gitt er ikke nødvendigvis ledende, men dette er et håp om å nå frem med budskapet.