Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øvre Nydalen Legesenter AS
Trygg og imøtekommende
Lege: Arezou Malekshahian SkrevetDyktig fastlege som lytter til pasientene sine! Følte meg svært trygg og ivaretatt. Kunnskapsrik og rolig lege. Engasjert i kvinnehelse
Dårlig tilgjengelighet
Lege: Magnus Espolin Johnson SkrevetDr Johnson oppfattes som en god og trygg lege. Han tar seg god tid til pasienten og stresser ikke. Dessverre er tilgjengeligheten hans veldig begrenset. Mulig at det er grunnet videreutdannelse eller spesialisering.
Dette medfører at man må bestille time hos en av hans vikarer, noe som oppleves som belastende da man gjerne ønsker å forholde seg til egen fastlege.
Hører ikke på pasienten
Lege: Frøydis Blaker Aasbø SkrevetJeg opplever at jeg ikke blir hørt av denne legen. Hun har ikke fokus på hvordan min nåværende og fremtidige helse kan bli bedre. Det ville vært lurt i større grad å finne ut hva pasienten sliter med heller enn å være regelverksorientert. Evt. kunne hun bli flinkere til å forklare når pasienten ikke forstår systemet.
Trygg og kunnskaprik
Lege: Arezou Malekshahian SkrevetAlltid hyggelig, raus, kunnskapsrik, lyttende og er faglig sterk. Jeg føler meg trygg med henne som fastlege til meg og barna. Hun er blid og lett å prate med. Hun tar deg på alvor, lytter til de utfordringene du måtte ha og kommer opp med gode løsninger.
Tar seg tid til deg
Lege: Sverre Enkerud SkrevetJeg venter gjerne litt ekstra og er forberedt på litt forsinkelser, men det er så verdt det når man kommer inn og får ta seg god tid med Sverre. Jeg opplever at han lytter, ser meg og virkelig bryr seg om hvordan jeg har det, og har en fin balanse mellom å være støttende og tydelig. Han er lett å prate med, og jeg tror han gjør sitt beste for at pasientene alltid skal gå ut med bedre humør enn da de kom inn.