Sjøsiden Legesenter

Mellomila 56 7018 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Sjøsiden Legesenter

Omtenksom og flink

Lege: Carl Asbjørn Dahl Skrevet

Dahl er en kunnskapsrik og flink lege, han virker svært omtenksom, åpen og jeg har alltid følt meg godt tatt vare på og forstått etter en time hos han. Han har alltid tatt seg god tid til meg, lyttet og gitt meg god hjelp, enten det har vært fysiske eller psykiske plager. Jeg er svært takknemlig for å ha Dahl som legen min.

"Bauta"

Lege: Eyvind Vaag Senneset Skrevet

Rolig, trygg, kompetent, lyttende og med respekt. Føler han har god tid til å lytte, rolig i sin faglige kompetanse - tar ting på alvor når noe må sjekkes videre med prøver og henvisninger, følger opp - får bestandig blodprøvesvar på sms, ALDRI vært forsinket!, glimt i øyet og lun humor. Håper han fortsetter i laaaang tid framover.

Fantastisk lege.

Lege: Eyvind Vaag Senneset Skrevet

Har kun positive opplevelser med Senneset. En flott lege som tar deg på alvor, er god å snakke med, og har glimt i øyet. Ventetid har vært ikke-eksisterende på mine turer til legekontoret. Vil absolutt anbefale å velge Senneset som fastlege!

Absolutt en av de bedre

Lege: Eyvind Vaag Senneset Skrevet

Alltid hyggelig og imøtekommende, lett og åpne seg for.
Kommunikasjonen føler jeg flyter lett, de ansatte i kundekontakt er gode og forholde seg til.
Legen har dessverre bare tre dager i uken på denne praksis.

Trøndelags beste lege.....

Lege: Eyvind Vaag Senneset Skrevet

En lege som tar deg på alvor. Som hører på pasienten. Trygg og rolig. Veldig greie folk på legesenteret.