Sjøsiden Legesenter

Telefonnummer 73 80 95 00 73 80 95 ...
Mellomila 56 7018 Trondheim

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Sjøsiden Legesenter

Hyggelig og kunnskapsrik lege

Lege: Ulrika Christina Berglund Skrevet

Hun tar seg tid, lytter og betrygger pasientene sine. Her får du en lege som ikke bare ser et navn på en liste som skal gjennomføres og over på neste - men en lege som bryr seg om deg og ditt beste.

Anbefaler på det sterkeste.

Allsidig og omsorgsfull

Lege: Trine Utne Brede Skrevet

Har kun positive opplevelser med denne legen og legekontoret. Opplever legen som seriøs og flink til å følge opp det hun sier hun skal. Hun er også veldig tydelig, imøtekommende og lyttende. Lett å skape en god relasjon til henne. Håper hun fortsetter lenge.

Prakteksemplar

Lege: Trine Utne Brede Skrevet

Trine Brede kombinerer bred kunnskap med trygghet og empati.

Jeg er utrolig fornøyd med henne som fastlege og håper hun fortsetter i lang tid.

Et prakteksemplar på hvordan legeyrket bør utøves.

Trygg, dyktig og menneskelig lege

Lege: Trine Utne Brede Skrevet

Jeg har hatt denne fastlegen siden 2021, og er utrolig fornøyd med oppfølgingen jeg får.

Hun er en lege som virkelig tar seg tid til å lytte, gir gode råd og følger opp på en trygg og grundig måte. Jeg opplever å bli tatt på alvor, og hun er flink til å henvise videre ved behov. Hun har også en god evne til å forklare og skape trygghet rundt situasjoner som kan være vanskelige. Dette er en fastlege som virkelig bryr seg!

I tillegg har hun en god humor og en veldig menneskelig tilnærming, noe som gjør at det alltid føles trygt og godt å komme til time.

Helsesekretærene er også veldig hyggelige og imøtekommende, noe som bidrar til en god totalopplevelse.

Jeg bor egentlig på andre siden av byen, men har ikke vurdert å bytte fastlege – jeg er såpass fornøyd at det er verdt det.

Føler meg veldig godt ivaretatt, og er takknemlig for den hjelpen jeg får.

Anbefales

Lege: Ulrika Christina Berglund Skrevet

Jeg føler meg veldig trygg og ivaretatt hos Ulrika. Hun er god til å lytte, ta meg seriøst og forstå problemene mine, i tillegg til å følge opp i etterkant for å holde seg oppdatert etter timer hos St. Olavs. Jeg får alltid inntrykk av at hun er tilgjengelig for meg og at vi skal finne en løsning på problemene. Hun virker kunnskapsrik og grundig, og er veldig hyggelig og imøtekommende. Kan til tider være sent ute til legetimen.