Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haugerud legesenter AS
Super!
Lege: Pernille Willersrud SkrevetPernille er den beste legen jeg har hatt! Alltid lyttende og er meget kunnskapsrik. Vil aldri bytte!
Suveren
Lege: Line Bar-Nathan SkrevetHar brukt Line som fastlege i snart 10 år og er strålende fornøyd. Hun er alltid vennlig og lytter godt, nøye med å følge opp og samtidig respektfull i sin måte å tilnærme seg.
15 års erfaring, fornøyd.
Lege: Christina Stangeland Fredheim SkrevetSvært fornøyd, ingen klager. Veldig objektiv og profesjonell. Kunnskapsrik, tillitsfull og seriøs. Aldri glemt en time. Anbefales!
Noe ventetid på telefon, bestilling og venteværelse, men det er jo normalt og forventet. Ingenting utover det som er normalt.
LIte hjelpsom
Lege: Pernille Willersrud SkrevetLite interessert, alltid forsinket. Den ene gangen var hun 45 minutter forsinket, uten en beklagelse om forsinkelsen. Jeg satt inne i 7 minutter for å stille henne to spørsmål. 200 kroner måtte betales uten at det kom noen henvisning videre, og jeg fikk beskjed om selv å måtte søke opp hvor problemet kunne behandles.
Dyktig og behagelig
Lege: Christina Stangeland Fredheim SkrevetFor en fabelaktig lege! Hun tar alle mine bekymringer på alvor, henviser raskt til spesialister hvis det behøves. Hun tar alltid den tiden hun trenger på pasienter, fremstår som kunnskapsrik og forståelsesfull, anbefaler henne på det sterkeste.