Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Haugerud legesenter AS
Trygg, snill, hjelpsom
Lege: Ingvild Silja Veiby Rekdal SkrevetAlltid like hyggelig, dyktig lege, alltid like hjelpsom og hører på pasienten. Anbefales på det sterkeste!
Vikar for min fastlege
Lege: Rehman Ul-Haq Qazi SkrevetHar kun en time hos han men meget godt inntrykk. Han tok meg på alvor , gjore undersøkelse og initierte behandling . Følte meg trygg og ivaretatt.
Fantastisk!
Lege: Line Bar-Nathan SkrevetEn sjelden kombinasjon av dyktig, imøtekommende, lyttende, blid, varm, empatisk, kunnskapsrik, tydelig og genuin.
Dette er en fastlege jeg vil beholde så lenge det er mulig, for jeg har aldri hatt en bedre lege. Har aldri hatt en dårlig opplevelse hos Line, og har alltid blitt tatt på alvor.
Alltid godt humør, alltid nøye og alltid god oppfølging.
God lytter og forståelsesfull
Lege: Rehman Ul-Haq Qazi SkrevetTok seg tid til å lytte på meg, viste full forståelse og hensyn til mine følelser. Viste initiativ til å ta prøver. Kroppsspråket var imøtekommende. Alt i alt kjempe fornøyd av å ha han som min fastlege. Håper han fortsetter slikt.
Utrolig god dame
Lege: Ingvild Silja Veiby Rekdal SkrevetOm det ikke var for at jeg flyttet vekk hadde jeg ikke byttet fastlege. Silja fortjener virkelig all ros! Veldig glad i henne som lege. Fikk meg alltid til å føle meg sett! I motsetning til sine kollegaer på samme legekontor.