Flatåsen Legesenter DA

Øvre Flatåsvei 4b 7079 Flatåsen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Flatåsen Legesenter DA

Ingen god lege

Lege: Einar Stenvold Wik Skrevet

Mitt første møte med Einar Stenvold Wik kan ikke karakteriseres som noe bra møte! Han hilste ikke på meg engang og så knapt min vei da han ropte meg opp. Måtte få time hos han da min faste lege gjennom 30 år Einar Skjegstad ikke var til stede denne dagen da han dessverre trapper ned. Det var ikke sammenlignbart med hvordan jeg har blitt behandlet gjennom 30 år tidligere. Denne nye legen ser deg ikke i hele tatt, ser kun på data og skriver der uten å egentlig høre hva du sier. Brydde seg lite om mitt sykdomsbilde og bare snøftet bort det jeg fortalte. Kommer ikke til å bli min faste lege og er helt enig med andre anmeldelser her som sier det samme. Skifter lege så fort Einar Skjegstad ikke er på senteret lenger. Meget stor fallhøyde på Stenvold Wik og ingen god etterfølger.

Anbefales ikke

Lege: Einar Stenvold Wik Skrevet

Dårlig førsteinntrykk allerede før jeg møtte han første gangen; da kom han utenfra og slentret seg gjennom venteområdet snakkende i mobilen fem minutter etter timen min skulle ha begynt... Fremstår litt for ung, gir for mye "care" og fremstår for "kul". Ser nesten ikke på meg når jeg snakker, virker uinteressert. Ser heller på dataskjermen eller rett foran seg i retning skrivebordet, men han skriver ikke. Virker med dette ikke trygg i sin situasjon da han ikke tør å ha blikkontakt.

Bra

Lege: Mette Nordsæter Skrevet

Har alltid fått førsteklasses service. Da jeg bor i
nærheten av legesenteret, gir det ekstra trygghet.

Stor fallhøyde

Lege: Einar Stenvold Wik Skrevet

Når man overtar etter en lege som nærmest er genierklært som Einar Skjegstad, skulle man ønske at han hadde lært noe i overgangen.
Er ikke særlig tillitsvekkende når han ikke har satt seg inn i noe om pasienten før time, og da også velger å overkjøre det "gamlelegen" har gjort som virkelig kjenner pasienten.
Bortskjemt med Einar Skjegstad; utvilsomt, men forventet adskillig mer av hans arvtager.
Antagelig ledig plass hos en av de andre legene.

Endelig en lege jeg er fornøyd med!

Lege: Eli Øvstedal Skrevet

Jeg har hatt Eli som lege i 2-3 år nå og jeg er så utrolig fornøyd med jobben hun gjør. Hun er faktisk den beste legen jeg noen gang har vært til. Hun tar meg alltid på alvor, og tar seg tid til å lytte å gi råd. Det er ikke noe som kan forbedres etter min mening, og om det blir litt venting så er det faktisk verdt det. Tommel opp!!