Frosta Legekontor

Kommunehuset 7633 Frosta

Siste vurderinger av behandlere ved Frosta Legekontor

Frekk og uinteressert

Lege: Harald Skogholt Skrevet

Det hjelper ikke å ha autorisasjon som lege, når du ikke kan å behandle mennesker med respekt eller forståelse!
Totalt fraværende lege som kun tenker og tar beslutninger på generell basis, istedet for å lytte og bli kjent med deg som enkeltindivid. Er ikke interessert i å bli kjent med pasient og utfordringene, mer interessert i å snakke om lover, regler og hvor strengt alt er.
Føler meg ikke respektert, møtt, sett eller forstått i det heletatt. Det følte jeg på allerede første gangen, og nå har jeg vært der nok ganger til å forstå at det dessverre er sånn han er som lege. Kvier meg for å gå til han, for jeg føler ikke han spiller på lag med meg, men mot meg. Det skulle ikke vært lov! Det er din jobb som lege å prøve å forstå pasienten, ikke minst vise respekt og prate på en ordentlig måte om man ikke gjør det. Dessverre klarer ikke Harald dette! Utrolig synd at det skal være så vanskelig å få seg en ordentlig fastlege på Frosta uten lang venteliste…

fantastisk lege

Lege: Daniel Dydland Skrevet

har fulgt meg og gitt behandling siste 2 år. er godt fornøyd med han som lege. han tar meg seriøst og følger opp den kroniske sykdommen min godt.

Utrivelig

Lege: Harald Skogholt Skrevet

Somatisk dyktig lege, men ikke en god samtalepartner overhode. Opplevd flere ganger han ikke svarer på spørsmål og er direkte ufin når jeg sender e-konsultasjon.

Lite imøtekommende, ufin

Lege: Harald Skogholt Skrevet

Er verken imøtekommende eller interessert i å ivareta pasienten.
Viser null interesse og får en til å føle seg som en byrde.
Svarer direkte ufint på enkle og seriøse spørsmål.
Trodde aldri jeg skulle kvie meg for å ta kontakt med min egen fastlege.

Trygg og dyktig

Lege: Daniel Dydland Skrevet

Trygg og dyktig lege som tar seg tid til å lytte til pasienten og gir gode råd. Er punktlig og godt forberedt til timen, blid og omgjengelig. Anbefales!