Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øyane Legesenter
Snill, trygg og kunnskapsrik
Lege: Guro Gjesdal Michelsen SkrevetHar hatt Guro som min fastlege siden 2013. Har alltid følt at hun har tatt meg på alvor når jeg har kommet dit med problemer. Anbefaler henne på det sterkeste
Fantastisk lege
Lege: Guro Gjesdal Michelsen SkrevetMøter deg alltid med et smil. Tar seg god tid og bryr seg om pasienten. Vil absolutt anbefale denne legen.
Fantastisk lege
Lege: Guro Gjesdal Michelsen SkrevetJeg har vært innom mange forskjellige behandlere i mitt liv og Guro er en av de beste. Hun tar seg tid, hun lytter og er interessert. Føler meg alltid godt ivaretatt.
Vennlig og dyktig
Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold SkrevetAlltid lett å få en time når det trengs. Veldig presis på timeavtaler og du får alltid nok tid til å sjekke det som trengs samtidig som hun er effektiv. Alltid opplevd å bli tatt på alvor og fått en ærlig melding på hva som faktisk stemmer. Beste legen jeg har hatt.
Fantastisk.
Lege: Konstanse Aslaug Sandvik Devold SkrevetHar ikke fått en eneste sykemelding, Men god hjelp med mine plager. Veldig god lege. Har fått god og rask respons på telefon.
Føler meg sett og forstått.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?