Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Namsen Legesenter
Flink, dyktig og en frekk morsom humor
Lege: Maria Michaela Lahner SkrevetEn lege du må tåle å høre sannheten ifra! Hun legger ingenting i mellom linjene, men så utrolig dyktig og flink! Hun har en humor som kanskje kan virke nedlatende på noen, men vi som har likedan humor synes det er morsomt 😁. En fantastisk lege som jeg mener alle burde ha hatt! Gir ikke opp når hun vil til bunns i et problem, finner hun ikke ut av det henviser hun videre !
En trivelig dame man kan snakke med
Lege: Ida Kathrin Ingebrigtsen Welde SkrevetIda er en veldig hyggelig person det er enkelt å kommunisere med.
Hun virker trygg i det hun gjør, å man føler at hun oppriktig bryr seg.
Har kun positive erfaringer å har alltid følt meg ivaretatt de årene jeg har gått hos henne.
Hun ser pasienten i øynene når man snakker å man føler at hun virkelig forstår.
Forståelse og kunnskap
Lege: Håvard Rein Solhaug SkrevetFlink fastlege som er forståelsesfull og kunnskapsrik. Blir møtt på en god måte samme hva som er årsak til timene. God på å møte de som har psykiske utfordringer.
Flink på fysisk helse
Lege: Andreas Rye SkrevetJeg synes Andreas kunne blitt litt flinkere på prøve å sett seg inn i andres situasjon når det kommer til psykisk helse. Lite forståelse og hjelp å få. Når jeg kom med fysiske problemer derimot, var han rask å hjelpe og sende henvisninger.
Anbefales ikke
Lege: Andreas Rye SkrevetFøler meg motarbeidet av denne legen, ikke trygg.
Skriver og sier ting som er veldig spesielle og krenkende.
Lytter ikke godt.
Bruker tiden på timer til å uttrykke sine meninger og følelser istedenfor å fokusere på meg som pasient og gi råd.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?