Namsen Legesenter

Kontakt

Telefonnummer74 21 80 8074 21 80 ...
Navarvegen 19 7820 Spillum
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(49)
49 vurderinger
Tilgjengelighet
(39)
39 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(40)
40 vurderinger
Service
(36)
36 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Namsen Legesenter

Styr unna om du søker hjelp til mental helse.

Lege: Andreas Rye Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Gikk til Andreas for å få hjelp med psykisk lidelse, og opplevde at han ikke visste noen ting om verken fagfeltet eller systemet rundt. Fikk litt inntrykk av at han var mer opptatt av at jeg skulle komme tilbake enn at jeg skulle bli frisk eller få hjelp i andre institusjoner. Følte at jeg ikke ble tatt seriøst, og at jeg var en "kunde" heller enn en pasient.

Fastlegen i mitt hjerte

Lege: Håvard Rein Solhaug Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Håvard er en skikkelig god kar. Kan gå til han med hva som helst, uten å være flau.
Han er fryktelig profesjonell, men også omsorgsfull og forståelsesfull.
Alle fastleger skulle vært som Håvard.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Håvard Rein Solhaug Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Håvard er den beste fastlegen jeg har hatt. Han er rolig, interessert i deg som pasient å tar deg på alvor. Selv om jeg flytta til Trondheim beholdte jeg han som fastlege i mange mnd, helt til jeg måtte bytte pga graviditet og hyppig oppfølging. Han tar seg den tiden du som pasient trenger, å gir god oppfølging. Flytter jeg nærmere kommer jeg til å sette meg på venteliste for å få Håvard som fastlege igjen.

Lite kunnskapsrik, forvirret

Lege: Maria Michaela Lahner Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var hos henne en gang da ingen andre leger kunne ta meg inn. Hun viste nesten ingenting. Eller hvordan hun skulle håndtere situasjonen. Fikk så godt som ingen informasjon, og måtte spørre selv om alt. Man forventer jo og tar som en selvfølge at man skal få informasjon. Men nei. Følte meg utrygg og veldig usikker. Og satt med mange spørsmål når jeg var kommet ut der i fra. Inne en veldig kort tur. Og hun er veldig vanskelig og forstå. Og hun forstår ikke hva pasienten sier. Man oppnår null tillitt. Og man må betale så mye bare for å være inne en så kort tur. Og det tar alt for lang tid før man får svar på prøvene. Og siden det ikke er noe egen anmeldelse for laboratoriet så må jeg bare skrive det her. Jeg opplevde en gang der at hun som tok prøvene spurte meg hva di skulle gjøre etterpå med prøvene. Det burde vel de ha kunnskap om. Og de bare lo . Og noen ganger er de helt alvorlige. Og di i resepsjonen er ganske sur. Også på telefon. Skulle ha vert kølappsystem.

Stressa, uorganisert

Lege: Ida Kathrin Ingebrigtsen Welde Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Man venter i evigheter for å komme inn til timen. Og skal jo en legetime vare i 20 minutter. Men etter bare halvparten av den tiden så blir timen brått avsluttet. Og selv når man har dobbeltime, så varer den nesten kortere enn di ti minuttene man får på en enkeltime. Og hun er vist mer opptatt av å prate om hverdagslige ting enn helserelaterte ting. Og hver gang jeg går ut der i fra. Så får jeg den ergelige følelsen av å ikke ha fått nevnt noen av di tingene jeg skulle si. Og føler at hun noen ganger sitter og studerer meg. Og når man får målt blodtrykket så måler hun bare en gang. Det skal vel egentlig måles tre ganger for å få det skikkelige resultatet. Men det er vist noe alle leger overalt gjør. Er litt rotete og skittent på kontoret. Store vinduer så man føler at di på veien utenfor ser inn. Vanskelig å få tak i. Og er til tider mye borte. Og når hun er borte så virker det ikke som di har tenkt å sette inn en vikar. Føles litt utrygt når hun er så mye borte og ikke er til stede. Og man får ikke svar på prøver. Og ellers og så må man ringe selv for å få svar på ting. Går veldig tregt.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.