Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mørkved Legesenter
Trygg og flink lege
Lege: Marius Rekkedal Edvardsen SkrevetEn veldig dyktig lege som både barn og jeg har benyttet oss av. Vi var veldig fornøyd med jobben han gjorde. Han lytter og tar pasienten på alvor. Vi følte oss godt ivaretatt av legen.
Litt kjip
Lege: Marius Johansen SkrevetHan ser mye på skjermen og gir ikke uttrykk for om han hører hva jeg sier. Han er helt ok ellers, men jeg reagerer på at han til tider er spydig når han ikke vet hva symptomene mine betyr. Upassende humor.
Den beste av de beste !
Lege: Carl Albert Knutssøn SkrevetUmulig og passe bedre til en jobb en denne legen.
Han har tid , lytter, ser deg og gjør ofte riktige avgjørelser for å bekrefte /avkrefte sykdomsbilde!
Beste fastlegen man kan ha
Lege: Carl Albert Knutssøn SkrevetFremstår som faglig oppdatert, er oppmerksom og tillitsvekkende. Tar kontakt og følger opp prøvesvar/avtaler.
Fantastisk lege
Lege: Marius Rekkedal Edvardsen SkrevetEn av byens beste leger vil jeg påstå. Han tar deg på alvor samtidig som han ikke blir unødvendig overbekymret noe som gjør at en føler seg trygg. Er veldig kunnskapsrik og engasjert.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?